Košarica

Profesionalna linija održavanja

Tunap professional line®

Tunap professional line®

TUNAP linija profesionalnih sprejeva za održavanje postavlja nove standarde u kvaliteti održavanja vašeg vozila

Raspon proizvoda uključuje proizvode raznih primjena – od proizvoda za njegu i čišćenje, otapala hrđe do masti, silikonskih ulja, sredstava za čišćenje unutrašnjosti i proizvoda za čišćenje i zaštitu kočnica. Korištenje proizvoda je jednostavno uz praktične kantice koje omogućavaju optimalno doziranje proizvoda i kratko vrijeme isparavanja.

Postavljanje novih standarda kvalitete u održavanju

Poznata TUNAP kvaliteta za zadovoljne kupce: TUNAP Professional line rezultat je desetljeća istraživanja, razvoja i praktične primjene u bliskoj suradnji s našim klijentima i partnerima.

Jednostavan za korištenje
Optimalno doziranje proizvoda
Slojevita primjena putem optimalnog raspršivanja
Kratko vrijeme isparavanje

Tunap profesionalni asortiman proizvoda

101 Sintetička tekuća mast sa dodatkom PTFE-a

Sintetička tekuća mast sa dodatkom PTFE-a. Pogodna za sve pokretne metalne dijelove. Smanjuje trenje i trošenje, štiti od korozije, otporna na hladnu i toplu vodu,

102 Aktivno ulje

Univerzalno aktivno ulje za podmazivanje. Posebno pogodno za pomične zglobove, šarke, sajle i vijčane spojeve koji su pokretni.

103 Profesionalno penetrirajuće ulje

Ekstremno učinkovito otklanja koroziju te ostavlja masni sloj. Dodatak MoS2 čestica osigurava pouzdanost u otpuštanju blokiranih dijelova. Otpušta koordinirane i oksidirane vijke u trenu, a spojeve čini pokretnijima.

104 Profesionalno sintetičko antistatičko mazivo za interijer

Zaštita za kokpit i njega pojaseva. Potpuno sintetička zaštita površine sa visoko podmazivim mikrofilmom. Ima antistatički efekt sa UV zaštitom čak i na plastici i gumi. Čestice stvaraju glatke i klizne površine i također omogućavaju poonovno lako pokretanje sigurnosnih pojaseva. Mat svileni efekt bez masti, ljepila ili sjajnih ostataka.

105 Profesionalno silikonsko ulje

Silikonski sprej sa izvrsnim kliznim i podmazujućim svojstvima bez mirisa. Kompatibilan sa materijalima i visokootporan na visoke temperature. Eliminira škripu i zvukove na plastikama, gumenim dijelovima i spojevima, te stvara vodenu barijeru.

107 Profesionalno silikonska mast

Prozirna silikoska mast protiv svih zvukova plastika u kontaktu sa gumom i metalom. Stvara bezbojni masni fil protiv trošenja uslijed trenja i vodonepropusnu branu otpornu na niske i visoke temperature.

109 Profesionalni čistač interijera

Čistač interijera, plastike, stakla i tekstila. Efikasno otklanja nečistoće te ostavlja ugodan miris limuna.

112 Profesionalni sprej za održavanje kočnica

Izvrsno prijanjajući sprej za kočnice. Ne sadrži metal. Odvlažuje, podmazuje i štiti od korozije.

113 Pasta protiv škripanja kočnica

Pasta protiv škripanja kočnica za dosjed felge kotača i vijčane spojeve na visokim temperaturama kao npr. ispušni sustav. Visokootporna na tlak i temperature od -40°C do + 1520°C i ispiranje slatkom ili morskom vodom.

114 Zaštita diska i čeljusti kočnica

Sprej za zaštitu kočionog sustava od korozije. Štiti kočnice i diskove od stvaranja hrđe tijekom dužeg perioda mirovanja. Ostavlja zaštitni sloj kako bi vaš automobil izgledao kao nov.

115 Čistač diskova kočnica i ostalih dijelova

Univerzalni čistač za održavanje, popravak i montažu. Otklanja i otapa uljne nečustoće, masti i silikone sa diskova kočnica, dijelova spojke, dijelova transmisija, kablova, alata itd. Vezuje i ispire abrazivnu prašinu.

121 Visokoprijanjajuće mazivo za spojeve, brave i sl.

Multifunkcionalno protočno mazivo visokih performansi i prijanjajuće kvalitete. Ovo mazivo otporno na tlak štiti od trošenja i korozije kočnica, metalnih cijevi, spojeva, kliznih površina, cilindara, brava itd.

124 Višenamjenski čistač

Čisti plastične i metalne površine i pouzdano uklanja tvrdokorna onečišćenja poput gumenih ogrebotina, ostataka ljepila kao i ostatke voska, ulja ili masti. Uklanja naljepnice i ljepljive trake. Ostavlja ugodan miris naranče.

1040 Multifunkcionalno ulje 5u1

Univerzalni multifunkcionalni sprej sa pet aplikacija: podmazuje, otklanja hrđu, čisti, štiti od korozije i služi kao kontaktni sprej

119 Pjena za obnovu pneumatika

Pjena za optičku obradu guma koje su pod pritiskom. Čisti, održava i štiti zidove guma od pucanja i lomljivosti. Poseban antistaički efekt usporava ponovno prljanje.

120 Gel za montažu guma

Inovativni gel za laku montažu pneumatika. Specijalni klizni sastojci značajno smanjuju trenje između gume i felge.

Profesionalna linija održavanja

Neka vaš motor radi glatko uz našu široku ponudu visokokvalitetnih auto ulja koja su sada.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners