Košarica

Profesionalna linija održavanja

Tunap professional line®

Tunap

Tunap professional line®

TUNAP linija profesionalnih sprejeva za održavanje postavlja nove standarde u kvaliteti održavanja vašeg vozila

Raspon proizvoda uključuje proizvode raznih primjena – od proizvoda za njegu i čišćenje, otapala hrđe do masti, silikonskih ulja, sredstava za čišćenje unutrašnjosti i proizvoda za čišćenje i zaštitu kočnica. Korištenje proizvoda je jednostavno uz praktične kantice koje omogućavaju optimalno doziranje proizvoda i kratko vrijeme isparavanja.

Postavljanje novih standarda kvalitete u održavanju

Poznata TUNAP kvaliteta za zadovoljne kupce: TUNAP Professional line rezultat je desetljeća istraživanja, razvoja i praktične primjene u bliskoj suradnji s našim klijentima i partnerima.

Jednostavan za korištenje
Optimalno doziranje proizvoda
Slojevita primjena putem optimalnog                     raspršivanja
Kratko vrijeme isparavanja

Tunap profesionalni asortiman proizvoda

101 Sintetička tekuća mast sa dodatkom PTFE-a

Sintetička tekuća mast sa dodatkom PTFE-a. Pogodna za sve pokretne metalne dijelove. Smanjuje trenje i trošenje, štiti od korozije, otporna na hladnu i toplu vodu.

102 Aktivno ulje

Univerzalno aktivno ulje za podmazivanje. Posebno pogodno za pomične zglobove, šarke, sajle i vijčane spojeve koji su pokretni.

103 Profesionalno penetrirajuće ulje

Ekstremno učinkovito otklanja koroziju te ostavlja masni sloj. Dodatak MoS2 čestica osigurava pouzdanost u otpuštanju blokiranih dijelova. Otpušta korodirane i oksidirane vijke u trenu, a spojeve čini pokretnijima.

104 Profesionalno sintetičko antistatičko mazivo za interijer

Zaštita za kokpit i njega pojaseva. Potpuno sintetička zaštita površine sa visoko podmazivim mikrofilmom. Ima antistatički efekt sa UV zaštitom čak i na plastici i gumi. Čestice stvaraju glatke i klizne površine i također omogućavaju ponovno lako pokretanje sigurnosnih pojaseva. Mat svileni efekt bez masti, ljepila ili sjajnih ostataka.

105 Profesionalno silikonsko ulje

Silikonski sprej sa izvrsnim kliznim i podmazujućim svojstvima bez mirisa. Kompatibilan sa materijalima i visokootporan na visoke temperature. Eliminira škripu i zvukove na plastikama, gumenim dijelovima i spojevima, te stvara vodenu barijeru.

107 Profesionalna silikonska mast

Prozirna silikonska mast protiv svih zvukova plastika u kontaktu sa gumom i metalom. Stvara bezbojni masni film protiv trošenja uslijed trenja i vodonepropusnu branu otpornu na niske i visoke temperature.

109 Profesionalni čistač interijera

Čistač interijera, plastike, stakla i tekstila. Efikasno otklanja nečistoće te ostavlja ugodan miris limuna.

112 Profesionalni sprej za održavanje kočnica

Izvrsno prijanjajući sprej za kočnice. Ne sadrži metal. Odvlažuje, podmazuje i štiti od korozije.

113 Pasta protiv škripanja kočnica

Pasta protiv škripanja kočnica za dosjed felge kotača i vijčane spojeve na visokim temperaturama kao npr. ispušni sustav. Visokootporna na tlak i temperature od -40°C do + 1520°C i ispiranje slatkom ili morskom vodom.

114 Zaštita diska i čeljusti kočnica

Sprej za zaštitu kočionog sustava od korozije. Štiti kočnice i diskove od stvaranja hrđe tijekom dužeg perioda mirovanja. Ostavlja zaštitni sloj kako bi vaš automobil izgledao kao nov.

115 Čistač diskova kočnica i ostalih dijelova

Univerzalni čistač za održavanje, popravak i montažu. Otklanja i otapa uljne nečistoće, masti i silikone sa diskova kočnica, dijelova spojke, dijelova transmisija, kablova, alata itd. Vezuje i ispire abrazivnu prašinu.

118 Detektor propuštanja tlačenog zraka

Biorazgradiv indikator propuštanja sustava kompromiranog zraka. Služi za pronalazak propuštanja kod cijevi zraka, zračnih kočnica, kompresora zraka, klime, aparata za varenje.

119 Pjena za obnovu pneumatika

Pjena za optičku obradu guma koje su pod pritiskom. Čisti, održava i štiti zidove guma od pucanja i lomljivosti. Poseban antistatički efekt usporava ponovno prljanje.

120

120 Gel za montažu guma

Inovativni gel za laku montažu pneumatika. Specijalni klizni sastojci značajno smanjuju trenje između gume i felge.

121 Visokoprijanjajuće mazivo za spojeve, brave i sl.

Multifunkcionalno protočno mazivo visokih performansi i prijanjajuće kvalitete. Ovo mazivo otporno na tlak štiti od trošenja i korozije kočnica, metalnih cijevi, spojeva, kliznih površina, cilindara, brava itd.

124 Višenamjenski čistač

Čisti plastične i metalne površine i pouzdano uklanja tvrdokorna onečišćenja poput gumenih ogrebotina, ostataka ljepila kao i ostatke voska, ulja ili masti. Uklanja naljepnice i ljepljive trake. Ostavlja ugodan miris naranče.

130 Specijalno otapalo

Sredstvo za brzo i sigurno otpuštanje i skidanje naslaga korozije uzrokovane oksidacijom kao što su blokirani (koroirani) injektori, kotači, vijčani spojevi itd.

133

133 Čistač ventila za benzinske motore

Čistač gareži i naslaga na ventilima, sjedištima ventila i naslaga na klipu kod benzinskih motora bez rastavljanja (posebno učinkovit kod motora sa direktnim ubrizgavanjem).

100

100 Multifunkcionalno ulje 5u1

Univerzalni multifunkcionalni sprej sa pet aplikacija: podmazuje, otklanja hrđu, čisti, štiti od korozije i služi kao kontaktni sprej

Profesionalna linija održavanja

Neka vaš motor radi glatko uz našu široku ponudu visokokvalitetnih auto ulja koja su sada dostupna na novom webshopu.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice