Košarica

Ulje za kočnice

Isplati se uložiti u tekućinu za kočnice na koju se možete osloniti. TotalEnergies je razvio širok izbor visokokvalitetnih kočionih tekućina posebno stvorenih za pružanje performansi i sigurnosti za sva vozila. Razmislite o asortimanu TotalEnergies sintetičkih kočionih tekućina visokih performansi kada sljedeći put budete trebali natočiti tekućinu.

Zašto ulje za kočnice?

TOTAL HBF 4 je potpuno sintetička, DOT 4 tekućina za kočnice dizajnirana za automobile, gospodarska vozila, autobuse i autobuse. HBF 4 pruža zaštitu od korozije za metalne kočione sustave, kompatibilan je s gumenim brtvama i crijevima, ima vrlo visoke suhe i mokre točke vrelišta i otporan je na upijanje vlage.

ELF MOTO tekućina

Osmišljena kako bi motociklistima pružila vrlo visoke performanse kočnica uz optimalnu sigurnost, ELF MOTO tekućina za kočnice potpuno je sintetička i razine DOT 5.1, s izvrsnom viskoznošću na visokim i niskim temperaturama. Dizajniran da spriječi habanje, toplinski stabilan i odlikuje se izvrsnom otpornošću na oksidaciju i kompatibilnošću komponenti, ELF MOTO je pouzdan izbor za vozače koji žele performanse.

Koja tekućina mi je potrebna?

Važno je da svoj kočioni sustav opskrbite ispravnom kočionom tekućinom. Nepoštivanje može ugroziti performanse i sigurnost vašeg vozila, kao i dovesti komponente koje čine vaš kočioni sustav u opasnost od skupih i opasnih oštećenja. U našem praktičnom vodiču saznajte koja tekućina za kočnice vam je potrebna, kako tekućina za kočnice djeluje, što znači DOT sustav i još mnogo toga.

Kako prepoznati i popraviti curenje tekućine za kočnice

Curenje tekućine za kočnice trebalo bi popraviti što je prije moguće, ali kako znati curi li sustav tekućine za kočnice i što učiniti ako nađete curenje? U ovom vodiču pružamo korisne savjete o prepoznavanju curenja i njihovom otklanjanju, pomažući vam da kočni sustav vašeg vozila održite u najboljem mogućem stanju.

Kako prepoznati i popraviti curenje tekućine za kočnice

Kako provjeriti i dopuniti tekućinu za kočnice

Uvijek je dobra ideja redovito provjeravati razinu kočione tekućine kako biste bili sigurni da vaš kočioni sustav radi sigurno. U ovom vodiču pokazujemo vam kako provjeriti razinu kočione tekućine u vašem vozilu, a zatim pružamo jednostavne upute o tome kako je sigurno i učinkovito dopuniti.

Kako provjeriti i dopuniti tekućinu za kočnice

Kako TotalEnergies tekućine za kočnice štite vozače

Asortiman tekućine za kočnice TotalEnergies sadrži nekoliko inovacija razvijenih kako bi vozila vozača bila što sigurnija. U ovom vodiču detaljno opisujemo sve inovacije i prednosti koje ćete pronaći u našem asortimanu tekućine za kočnice i kako one doprinose sigurnosti vašeg vozila.

Kako TotalEnergies tekućine za kočnice štite vozače

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice