Košarica

Uvjeti plaćanja

Za naše kupce osigurali smo širok spektar online plaćanja, kreiran prema njihovim željama i potrebama. Dostupni su sljedeći oblici plaćanja:

PLAĆANJA KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA

Jednokratno plaćanje u webshopu moguće je ostvariti Diners, Discover, Maestro, Mastercard i Visa karticama dok kupovina na rate nije moguća. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

PLAĆANJA PUTEM KEKS PAY APLIKACIJE

Plaćanje je vrlo jednostavno, brzo i sigurno. Prilikom plaćanja odaberete KEKS Pay način plaćanja i pratite uputstva na ekranu. Jednostavno preuzmete KEKS Pay aplikaciju na svoj mobitel, odaberete KEKS Pay kao opciju plaćanja, otvorite aplikaciju na mobitelu, skenirate QR kod i vaša uplata bit će obavljena. KEKS Pay aplikaciji možete pridružiti bilo koju karticu. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

PLAĆANJE GOTOVINOM PRILIKOM PREUZIMANJA

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave:

NA ODABRANU ADRESU:  plaćanje se izvršava u gotovini ili kartično (ovisno u mogućnostima koje nudi dostavna služba) i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu*.

Ova opcija plaćanja moguća je samo za narudžbe ukupne težine do 30 kg.

* U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

PLAĆANJE VIRMANOM/OPĆOM UPLATNICOM

Opcija plaćanja virmanom/općom uplatnicom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci, poštanskim uredima i sl. Uplata je moguća isključivo sa računa otvorenih u bankama u Hrvatskoj. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

UGOVORENI POSLOVNI KORISNICI

Ugovoreni poslovni korisnici prilikom isporuke proizvoda dobit će R1 račun s unaprijed utvrđenim uvjetima plaćanja.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Jasmin Maziva d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Jasmin Maziva d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O KORIŠTENJU WSPAY-A

Jasmin Maziva d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja.

WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice