Košarica

TotalEnergies

Vodeći europski proizvođač poznat po širokom spektru najsuvremenijih ulja i maziva namijenjenih automobilima, motociklima, teretnim vozilima, građevinskoj i poljoprivrednoj mehanizaciji, brodovima i plovilima za razonodu te različitim industrijskim granama.

TotalEnergies je svjetski lider u proizvodnji i distribuciji maziva. Ima 42 proizvodne lokacije diljem svijeta i zapošljava više od 5800 zaposlenika u 160 zemalja.

TotalEnergies nudi inovativne, visokoučinkovite i ekološki prihvatljive proizvode i usluge, proizašle iz rada centara za istraživanje i razvoj koji čine više od 130 istraživača. Tvrtka TotalEnergies ključni je partner za sudionike na automobilskom, industrijskom i brodskom tržištu.

Jasmin maziva je firma s 30-godišnjim iskustvom kao distributer svjetski poznatih brandova Elf i TotalEnergies. U poslovanju ideja vodilja je uvijek bila ponuditi tržištu vrhunske proizvode prepoznate po kvaliteti, bez kompromisa.

Ulja i maziva za automobile

Nudimo proizvode za automobile, motocikle, skutere, kamione, autobuse, brodove, poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju itd.

elf

ELF ulja i maziva

Kvaliteta ELF ulja i maziva temelji se na dugogodišnjem iskustvu, posebno u natjecanjima u moto sportovima. ELF ulja i maziva prisutna su u 113 zemalja diljem svijeta. U ponudi imamo linije ulja i maziva za automobile, motocikle, kamione.

Industrijska maziva

Nudimo i proizvode i usluge specifične za industrijski sektor. Naši stručnjaci dostupni su za podršku i pronalaženje rješenja za sve vaše potrebe u raznim područjima kao što su tržište energije, poljoprivrede, industrija prehrane, čelika, cementa te obrade metala.

Marine program

Glavni dobavljač međunarodnog transporta i proizvodnje električne energije,  Lubmarine razvija i prodaje motorna ulja, maziva za pomoćnu opremu, masti i inovativne tehničke usluge. Uz mrežu lokalnih partnera, jedan od kojih je i Jasmin maziva, Lubmarine nudi neusporedivu prodaju i tehničku podršku u 100 zemalja, opskrbljujući preko 1000 luka diljem svijeta.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners