Košarica

Industrija

TotalEnergies zadovoljava potrebe industrijskih kupaca i pruža sveobuhvatna lokalna rješenja za podršku njihovim operacijama. Naše posebne tekućine, goriva, maziva i bitumeni, razvijeni kroz vrhunska istraživanja, pomažu optimizirati procese i poboljšati kvalitetu proizvoda.

Posebne tekućine za industrijske izazove

Kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, nudimo niz od 130 proizvoda, usmjerenih na tri različita tržišta:

  • Industrija: tekućine za brtvila, poliakrilamide, tiskarske boje i procesna ulja koja se koriste za proizvodnju guma.
  • Geoznanost: tekućine za smanjivanje utjecaja bušenja, lomljenja i vađenja minerala na okoliš.
  • Životne znanosti: ulja koja se koriste u zaštiti usjeva, veterinarska cjepiva i kozmetika.

S gotovo 800.000 metričkih tona specijalnih tekućina prodanih svake godine, tržišni smo lider u industriji. Predani smo ponudi naših kupaca proizvoda koji se stalno poboljšavaju, rigorozno testirani i u skladu s najstrožim propisima u našim zemljama domaćinima.

Prilagođena maziva za podršku najzahtjevnijim industrijama

Naša industrijska maziva pomažu našim kupcima da izvuku najviše iz svoje opreme i povećaju profitabilnost svojih industrijskih procesa. Bilo da rade u industriji energetike, kemikalija, metala, tekstila, stakla, hrane ili nekoj drugoj industriji, naša maziva i masti, koji su formulirani u suradnji s velikim proizvođačima i proizvođačima opreme, doprinose pouzdanosti i učinkovitosti njihovih proizvodnih linija.

Našim kupcima pružamo prilagođena rješenja u više od 130 zemalja, što uključuje karte podmazivanja, revizije, obuku, analizu ulja u upotrebi i druge testove. Naši zaposlenici im pomažu pronaći najbolji proizvod za njihove potrebe – u tvrtki TotalEnergies, biti blizu naših kupaca glavni je prioritet.

Naša goriva za brodski i zračni prijevoz

Kao dioničari u međunarodnom prijevozu morem (kontejnerski brodovi, naftni tankeri, LNG brodovi, itd.) i zračnim (komercijalni i generalni zrakoplovi), nudimo goriva visoke kvalitete koja su u skladu s najstrožim ekološkim standardima.

+200

kupci u pomorskoj industriji opskrbljuju svake godine

U pomorskoj industriji, Međunarodna pomorska organizacija postavila je cilj smanjenja sadržaja sumpora u brodskim gorivima s 3,5% na 0,5% do 1. siječnja 2020. Kako bi se postigao ovaj cilj, TotalEnergiesova podružnica Total Marine Fuels Global Solutions nudi brojne proizvoda, uključujući:

  • Lož ulje sa sadržajem sumpora od 0,5% i brodski dizel za sva plovila.
  • Loživo ulje s udjelom sumpora od 3,5% za plovila opremljena sustavima za čišćenje ispušnih plinova ili skruberima.
  • Ukapljeni prirodni plin (LNG).

Također namjeravamo razviti konkurentnu globalnu mrežu LNG bunkera kako bismo olakšali opskrbu LNG-om za prijevoznike. To je već rezultiralo s dva velika partnerstva, s Brittany Ferries i CMA-CGM.

280

zrakoplovne tvrtke opskrbljuju u 300 zračnih luka diljem svijeta

Očekuje se da će se u zrakoplovnoj industriji broj putnika udvostručiti do 2030. Borba protiv klimatskih promjena stoga je veliki izazov s kojim smo odlučni odgovoriti. Preko naše podružnice posvećene zrakoplovstvu, plasiramo sljedeća rješenja:

  • Za lake zrakoplove: AVGAS 100 LL (gorivo na bazi benzina) i AVGAS UL 91, prvo bezolovno zrakoplovno gorivo za ultralake zrakoplove.
  • Za komercijalne zrakoplove: JET-A1 (gorivo na bazi kerozina) i BIOJET A 1, koji je razvijen kroz ambiciozna istraživanja i omogućuje zrakoplovnim prijevoznicima smanjenje emisija stakleničkih plinova.

Naš je prioritet učiniti naše proizvode dostupnima kako bismo učinkovitije zadovoljili potrebe naših kupaca. Imamo značajna sredstva za postizanje ovog zadatka, uključujući dokazanu stručnost u proizvodnji goriva i trgovini te široku distribucijsku mrežu.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice