Košarica

airco well

Čišćenje sustava klimatizacije

Tunap

Zašto airco well ?

TUNAP airco well® čišćenje sustava klimatizacije u vozilu učinkovito uklanja prljavštinu, mikroorganizme i pelud iz sustava klimatizacije vašeg vozila.

Udišite čist i zdrav zrak tijekom vožnje zahvaljujući temeljitom čišćenju isparivača, kućišta peludnih filtera i okolnih kanala. Peludni filter sprječava da većina onečišćenja iz zraka dospije u kabinu vozila ali samo njegova zamjena nije dovoljna za udisanje čistog i zdravog zraka u vozilu.

ČIŠĆENJE SUSTAVA KLIMATIZACIJE

Udišite čist i zdrav zrak u vozilu

Temeljitim čišćenjem klima sustava s airco well® metodom, prljavština, zagađivači, pelud i alergeni će biti eliminirani na samom izvoru problema.

Filter peludi, u sustavu klima uređaja vašeg automobila, osigurava da većina onečišćenja iz okoline ne dopre do isparivača ili unutrašnjosti automobila. Međutim, dio filtrata nakuplja se oko filtera i kada se filter mijenja dio čestica padne u kućište i dođe do onečišćenja. Stoga se ovo područje posebno mora očistiti svaki put kada se filter peludi mijenja.

Zašto odabrati airco well®

ČIŠĆENJE SUSTAVA KLIMATIZACIJE

Zamjena filtera nije dovoljna

Kada osjetite neugodan ustajali miris iz ventilacijskog otvora, već je kasno

Zrak u vašem vozilu nezdrav je dulje vrijeme a tu se dobrim dijelom krije i glavni uzrok iritacija dišnog sustava.

Razni načini čišćenja koje nudi tržište ne jamče udisanje čistog i zdravog zraka, posebno za osjetljive osobe poput djece, starijih osoba ili osoba koje pate od alergija.

Svaki sustav za klimatizaciju automobila ima dvije slabe točke na kojima je posebno osjetljiv na prljavštinu i napade štetnih mikroorganizama – to su kućište peludnog filtera i isparivač. airco well® sustav za čišćenje klima uređaja se sastoji od dvije posebno razvijene komponente koje vrlo učinkovito čiste ta područja.

POSLIJE
PRIJE
Koje su prednosti airco well® čišćenja

ČIŠĆENJE SUSTAVA KLIMATIZACIJE

Više čistog zraka u kabini.

Kvalitetu je potvrdio Europski centar za istraživanje alergija (ECARF).

Ekološki sigurni proizvodi.

TUNAP uvijek koristi proizvode koji poštuju okoliš.

Održavanje vrijednosti vozila tijekom vremena.

Zahvaljujući periodičnom održavanju i sanaciji klime

Certificirani tretman.

Osigurava čistu, higijenski zdravu i pročišćenu okolinu.

ČIšćenje sustava klimatizacije

DVOSTRUKO DJELOVANJE ČIŠĆENJA

airco well® metoda čišćenja kombinira djelovanje kemijskih proizvoda s mehaničkim djelovanjem alata pod visokim tlakom. Čišćenje sustava klimatizacije airco well®-om odobreno je od strane međunarodnih institucija – Europskog centra za istraživanje alergija (ECARF) i posebnom direktivom (VDI 6032).

Biste li ikada jeli iz prljavog tanjura?

Saznajte zašto samo čišćenje filtera nije dovoljno!

Nije dovoljna samo zamjena peludnog filtera. Osnovno čišćenje sustava klimatizacije započinje dezinfekcijom kućišta peludnog filtera i okolnih kanala

Posebni higijenski čistač isparivača klima uređaja – airco well® se izravno raspršuje po isparivaču pomoću snažnog mlaza za raspršivanje sa posebnim aplikatorom i sondom. Tekućina s brzim djelovanjem aktivno čisti cijeli sustav isparivača do najmanjih kuteva i uklanja biofilm koji stvaraju mikroorganizmi.

Dovršite tretman odabirom kvalitetnog filtera. TUNAP preporučuje peludni filter sa aktivnim ugljikom.

ČIŠĆENJE SUSTAVA KLIMATIZACIJE

Kada je potrebno očistiti sustav airco well® metodom?

Nakupljanje prljavštine i mikroorganizama unutar klimatizacijskog sustava može učiniti zrak koji udišemo zaista nezdravim, pogotovo ako provodimo puno vremena u automobilu.
Iz tog razloga, prilikom svakog servisa ili barem jednom godišnje, važno je dezinficirati cijeli klimatizacijski sustav, posebno za osjetljive osobe poput djece, starijih osoba ili osoba koje pate od alergija.

airco well® čišćenje se može izvršiti na svim vrstama vozila a preporučuje se i onima koji prevoze svoje četveronožne prijatelje.

ZDRAVO RADNO OKRUŽENJE

Kamion u svijetu transporta nije samo vozilo, već i drugi dom vozača. Oni provode mnogo sati u kabini, kako tijekom vožnje tako i tijekom noći dok spavaju u kabini. Iz tog razloga važno je uzeti u obzir kvalitetu zraka koji udišu svaki dan. Preporučuje se zamjena peludnog filtera i čišćenje klima uređaja airco well® sustavom za čišćenje.

ČIŠĆENJE KLIME RABLJENOG VOZILA

Nakon kupnje rabljenog vozila dobro je temeljito očistiti interijer i eksterijer vozila. Ponekad se, međutim, zanemaruju komponente poput motora ili klimatizacijskog sustava. TUNAP-ov tretman čišćenja dopire do najskrivenijih i najteže dostupnih točaka čime se uklanja i prljavština koja postoji ali se ne vidi. Za udisanje čistog i zdravog zraka važno je očistiti klima uređaj airco well® sustavom koji temeljito očisti isparivač i kućište peludnog filtera i okolnih kanala.

Pronađite put do isparivača na vašem vozilu.

Servisna informacija s uputama za čišćenje sustava klimatizacije airco well-om:

ČIŠĆENJE SUSTAVA KLIMATIZACIJE

Certificirani tretman

Prikladno za alergičare, kvalitetu je potvrdio Europski centar za istraživanje alergija.

GUI-LAB je potvrdio da je airco well® metoda čišćenja u skladu sa zahtjevima smjernice VDI 6032.

FAQs

Idealno bi bilo da se klimatizacijski sustav, posebice isparivač, čisti jednom godišnje.

U kombinaciji sa vlagom i prljavštinom, uski prostori između rashladnih lamela isparivača pružaju idealno tlo za rast bakterija, plijesni i klica. Ovisno o vremenskim prilikama, stilu vožnje i korištenju klimatizacijskog sustava, zdravlje vozača i putnika u vozilu može biti ugroženo, bez obzira na to ima li neugodnih mirisa.

Da. airco well® tretman može se koristiti za čišćenje klimatizacijskih sustava svih marki i modela automobila.

Postoje razne vrste dostupnih usluga na tržištu. Jedino što trebate znati kad uspoređujete usluge je odgovor na pitanja da li čišćenje klime uključuje pranje isparivača, na koji način i s kojim sredstvima.

Putem našeg lokatora moći ćete pronaći najbližu radionicu koja može dezinficirati vaš klima uređaj metodom airco well®.

Učinkovito čišćenje airco well® metodom zahtijeva točno tehničko poznavanje klimatizacijskih sustava i može se izvesti samo s posebnim alatom. Zbog toga se s povjerenjem obratite educiranim stručnjacima kod vašeg servisera. 

Najprodavanije

996 airco well® čistač kućišta peludnog filtera

996 airco well® čistač kućišta peludnog filtera

997 airco well čistač kućišta peludnog filtera - miris mentola

997 airco well čistač kućišta peludnog filtera - miris mentola


airco well® senzor

airco well® senzor

Zračni pištolj za dezinfekciju klime s kratkom sondom

Zračni pištolj za dezinfekciju klime s kratkom sondom

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners