Košarica

Agri

Vaš partner svakog dana.
Specijalno formulirana maziva za poljoprivredu

Agri Range

Zašto Agri?

Dobrodošli na web stranije jasmin maziva. 

Naš Agri Range, vaš partner u poljoprivredi više od 60 godina

U kompaniji TotalEnergies čvrsto vjerujemo da svako tržište zaslužuje asortiman proizvoda za specifične namjene i zato je naš Agri Range ekskluzivno rješenje za sve potrebe u poljoprivredi.

Naši proizvodi su testirani i odobreni od strane vodećih proizvođača poljoprivrednih strojeva i teretnih vozila (proizvođača originalne opreme – OEM).

Ova odobrenja jamče da su naši Agri Range proizvodi 100% kompatibilni s opremom i tehnologijama spomenutih proizvođača.

Vrhunski proizvodi i specijalna rješenja kreirani su za povećanje operativne efikasnosti. TotalEnergies povećava vrijeme nesmetanog rada i smanjuje troškove održavanja zahvaljujući:

  • Našim vrhunskim proizvodima, formuliranim na osnovu godina istraživanja, testiranim na voznim parkovima u realnim uvjetima rada i odobrenim od strane OEM.
  • LubAnac Agri alatu za preventivno održavanje, zasnovanom na analizi korištenog ulja i uz podršku tehničkih timova na terenu.

Svoja specijalno formulirana maziva TotalEnergies razvija u najsuvremenijim centrima za istraživanje i razvoj koja se nalaze u Francuskoj i Indiji. Proizvodi se razvijaju u bliskoj suradnji s proizvođačima poljoprivrednih strojeva i teretnih vozila kako bi bili usklađeni s njihovim sofisticiranim i rigoroznim tehničkim zahtjevima.

Agri Range

Naša Agri linija proizvoda brine o vašoj opremi

Uz više desetljeća iskustva u ovoj oblasti, naš Agri asortiman nudi kompletno rješenje u vidu inovativnih proizvoda koji odgovaraju različitim primjenama:

Tractagri

Motorna maziva

Dynatrans

Maziva za transmisiju (UTTO i osovine)

Multagri

Višenamjenska maziva

Hydragri

Hidraulične tekućine

Prosylva

Maziva za urbanu poljoprivredu / vrtlarstvo

Prosylva Chain

Maziva za motorne pile

A-Grease

Masti za poljoprivredu

Specialty Product

Maziva za strojeve za mužnju, rashladne tekućine, itd.

Agri Range je rješenje u vidu visokotehnoloških maziva formuliranih s ciljem da osiguraju ne samo operativnu efikasnost poljoprivredne opreme, već i bolje performanse u svim uvjetima i tijekom svih godišnjih doba.

Performanse

Agri linija proizvoda je razvijena ne samo da ispuni, već i da nadmaši zahtjeve međunarodnih standarda; to dovodi do nižih troškova održavanja i dužeg vremena nesmetanog rada strojeva. Naročito tijekom sezone žetve.

Ekspertiza

Agri asortiman je formuliran tako da ispunjava tehnološke zahtjeve najnovije poljoprivredne opreme, kao i one iz ranijih generacija.

Inovacije

Agri proizvodi su zasnovani na višegodišnjim istraživanjima. Naša maziva s oznakom Fuel Economy, kao i biomaziva, su ekološki i isplativ odgovor na zahtjeve industrije, kojoj je konstantno neophodna pouzdana oprema, u skladu s ekološkim propisima.

Otkrijte naš koncept za uštedu goriva

Naši Fuel Economy proizvodi su specijalno formulirani kako bi svojstva uštede goriva doveli do maksimuma, bez kompromisa po pitanju zaštite motora.

Zašto odabrati naša Fuel Economy rješenja?

Više od 20 godina iskustva u proizvodnji Fuel Economy ulja

TotalEnergies kontinuirano razvija proizvode za uštedu goriva od 1990. godine. Trećina TotalEnergies motornih ulja koja se danas prodaju širom svijeta sadrže u sebi tehnologiju za uštedu goriva.

PICTOS-tractagri

Više od 20 godina iskustva u proizvodnji Fuel Economy ulja

TotalEnergies kontinuirano razvija proizvode za uštedu goriva od 1990. godine. Trećina TotalEnergies motornih ulja koja se danas prodaju širom svijeta sadrže u sebi tehnologiju za uštedu goriva.

Fuel Economy suradnja s OEM-ovima

Linije proizvoda Tractagri i Dynatrans razvijene su u uskoj suradnji s vodećim OEM-ovima. Stoga su Fuel Economy ulja u potpunosti odobrena za upotrebu u njihovim motorima, kako bi ostvarili svoje ciljeve u pogledu uštede goriva.

PICTOS-road

Testirana u realnim uvjetima uz certifikat za uštedu goriva

TotalEnergies Fuel Economy maziva testirana su u realnim uvjetima, kako u voznim parkovima, tako i u mehanizaciji, za što imaju certifikate od strane nezavisnih organizacija kao što su TÜV Rheinland, UTAC i Millbrook.

Zašto odabrati naša Fuel Economy rješenja?

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners