Košarica

Lubmarine

Brodska maziva za pomorsku industriju

Lubmarine je dio TotalEnergies Lubrifiants, odjela za maziva unutar TotalEnergiesa – široke energetske tvrtke koja proizvodi i prodaje energiju na globalnoj razini: naftu i biogoriva, prirodni plin i zelene plinove, obnovljive izvore energije i električnu energiju. Sa svjetskom prisutnošću u više od 100 zemalja i 1000 luka, naša logistika osigurava da smo točno tamo gdje naši kupci trebaju biti.

Bez obzira gdje se nalazite, možemo sigurno isporučiti pravo brodsko mazivo i pružiti tehničku podršku koja vam je potrebna.

Motorna ulja, maziva i masti

Lubmarine proizvodi širok raspon ulja i maziva za brodske motore koji rade u najtežim uvjetima.

Uz TotalEnergies Lubrifiants, kemičari Totalovog Istraživačkog Centra u suradnji s OEM (proizvođačima originalne opreme) stvaraju nove formulacije i poboljšavaju postojeće. 

Predani smo savjetovanju brodovlasnika o najrelevantnijim praksama podmazivanja, kako bi se suočili s pomorskim regulatornim, tehničkim i operativnim izazovima.

Usluge usmjerene na rješenja

Lubmarine je tim od preko 200 pomorskih inženjera, stručnjaka za lanac opskrbe, službe za korisnike i komercijalnih menadžera.

Od narudžbe do isporuke i postprodaje, Lubmarine pruža prilagođeno korisničko iskustvo koje osigurava zadovoljstvo brodovlasnika u svakoj fazi putovanja. 

Tijekom proizvodnog procesa usko surađuju s novim timovima za izgradnju i proizvođačima originalne opreme kako bi razvili odgovarajuća maziva za brodske strojeve.

Naši partneri

Industrija pomorske nafte je svjetska mreža partnera i distributera usredotočena na cijeli Lubmarine.
Lubmarine partneri igraju istu ulogu u opskrbi naših brodskih ulja i masti, te uslugama za globalnu brodsku industriju.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners