Košarica

Vrhunska izvedba
Bez kompromisa

Otkrijte liniju proizvoda za čišćenje i održavanje vašeg bicikla

Tunap

Neophodno za vaš bicikl

Novi asortiman proizvoda koji su osmislili stručnjaci kako bi zadovoljili bicikliste koji zahtijevaju najvišu kvalitetu u održavanju bicikla savršeno sigurnim, čistim i konkurentnim.

Pravi proizvod, na pravom mjestu.

Svaki TUNAP SPORTS proizvod dizajniran je za određenu upotrebu. Kliknite na + kako biste saznali koji.

TUNAP SPORTS

TUNAP SPORTS linija uključuje sve što vam je potrebno za brzo čišćenje i periodično održavanje vašeg bicikla, bilo da se radi o trkaćim, MTB, e-biciklima ili gradskim biciklima. Sve što vam je potrebno za održavanje vašeg bicikla čistim, učinkovitim i sigurnim. Primjena TUNAP SPORTS deterdženata i maziva olakšana je prisutnošću posebnih mlaznica kako bi se proizvod koncentrirao na određeno područje, izbjegao otpad i maksimizirala njegova učinkovitost. Na primjer, posebna četka na Drive Cleaner-u omogućuje vam odmašćivanje i čišćenje lanca u tren oka. Uživajte u svom biciklu svaki dan iu svim vremenskim uvjetima, za sve ostalo ćemo vam pomoći.

Moj bicikl

Razmazite svoj bicikl s visokokvalitetnim proizvodima za čišćenje i održavanje kao što su ulje za lanac, kočnice, pogon ili e-bicikl. Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi! Nijedan od njih ne sadrži štetne mirise. Cijelu ponudu pronađite na našem web shopu.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice