Košarica

Quartz ulja

Asortiman maziva za motore osobnih automobila

Quartz: Inovativna ulja za sve tipove motora

Ulje je neizostavna komponenta za optimalne performanse motora. Smanjenjem trenja između njegovih pokretnih dijelova, ulje reducira habanje. Pored toga, osigurava čistoću motora i sprječava nastanak korozije. Stoga je pravi izbor ulja vrlo bitan za zaštitu i dug radni vijek vozila.

Quartz se svakodnevno bavi zahtjevima raznolike baze kupaca. Od timova motosporta i vrhunskih trkača do stručnjaka iz stvarnog života, poput proizvođača i mehaničara, Quartz ulje je razvijeno da zadovolji sve potrebe kupaca.

Zahvaljujući dugoj povijesti istraživanja i razvoja, Quartz motorna ulja premašuju čak i najzahtjevnije zahtjeve proizvođača automobila.

Quartz proizvode testiraju i odobravaju glavni proizvođači automobila (proizvođači originalne opreme – OEM).

Ova odobrenja proizvoda službeno su jamstvo koje dokazuje da su Quartz proizvodi 100% kompatibilni s opremom i tehnologijom ovih proizvođača.

Quartz motorna ulja ne samo da poboljšavaju čistoću motora, povećavaju zaštitu motora, već i poboljšavaju učinkovitost goriva1.

1 Kada se koriste namjenski proizvodi iz linije „Fuel Economy“.

Ulja za motore s unutrašnjim sagorijevanjem:

Suvremeni motori su konstruirani tako da, iako manje zapremine, postižu veću snagu. Kao rezultat toga, postoji veći rizik od pregrijavanja, visokog tlaka i prijevremene degradacije ulja. Zato je izbor kvalitetnog motornog ulja od ključnog značaja za smanjenje trenja između metalnih dijelova i sprečavanje preranog propadanja motora.

Quartz ulja s Age-Resistance tehnologijom omogućavaju do 74% manje habanja u usporedbi s industrijskim limitima.*** Njihova jedinstvena kombinacija hiperaktivnih molekula formira čvrst uljni film na svim dijelovima motora s kojima dolazi u kontakt. Motor je zaštićen od raznih utjecaja, od habanja do oksidacije ulja, čak i pri ekstremnim temperaturama. Dakle, sljedeći put kada se budete pitali koje motorno ulje koristiti, izaberite performanse i produženu zaštitu.

***Na osnovu ACEA testa OM646LA. Rezultat za Quartz 9000 5W-40 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Udruženja europskih proizvođača automobila (ACEA).

 

Smanjujući oksidaciju ulja, trenje i zadržavanje taloga, Quartz Age-Resistance tehnologija osigurava vrhunsku zaštitu motora. S linijama proizvoda Quartz Ineo i Quartz 9000, uštedite na troškovima održavanja i produžite trajanje vašeg motora.

Ulja za motore hibridnih vozila

Kada dođe vrijeme za izbor novog automobila, sve više vozača se odlučuje za vozila koja su čišća i prihvatljivija za životnu sredinu. Među različitim opcijama nalaze se i hibridni automobili.

Iako ova vozila imaju brojne prednosti i svojstva koja su ekološki prihvatljivija, također imaju karakteristike na koje treba obratiti posebnu pažnju, uz odgovarajuće proizvode za održavanje. Na primjer, hibridnim vozilima je i dalje potrebno efikasno podmazivanje koje mogu pružiti samo specijalno formulirana motorna ulja.

Zbog toga je kompanija TotalEnergies razvila linije proizvoda Quartz Ineo Xtra i Quartz 9000 Xtra, s Eco-Science tehnologijom koja smanjuje potrošnju goriva, produžava životni vijek i unaprjeđuje performanse motora.

Spomenuta ulja ne samo da uklanjaju nečistoće i pružaju zaštitu motorima, već i omogućavaju:
– do 4% uštede goriva, odnosno do 33% unaprijeđenu uštedu goriva u odnosu na industrijske standarde*
– do 15x veću stabilnost ulja u usporedbi s industrijskim limitima**

Quartz Ineo Xtra i Quartz 9000 Xtra ulja s Eco-Science tehnologijom omogućavaju optimalno održavanje motora za maksimalne performanse.

*Na osnovu ACEA testa M111 za ekonomiju goriva. Rezultat za Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20 u usporedbi s industrijski referentnim uljima, prema standardima Udruženja europskih proizvođača automobila (ACEA).

**Na osnovu API Sequence IIIH testa za zgušnjavanje ulja pri visokim temperaturama. Rezultat za Quartz Ineo Xtra V-Drive 0W-20 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Američkog instituta za naftu (API).

Kada je u pitanju održavanje vašeg hibridnog vozila, birajte Quartz Ineo Xtra i Quartz 9000 Xtra linije proizvoda kompanije TotalEnergies i osigurajte bolju zaštitu motoru, nenadmašnu stabilnost ulja, veću uštedu goriva, a time i smanjenu emisiju CO2.

Quartz
Future series

Quartz products with
API indication

Quartz X000 VS
Quartz X000 Energy

Quartz
Future series

TotalEnergies QUARTZ brochure gamme

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners