Košarica

Quartz ulja

Asortiman maziva za motore osobnih automobila

Quartz: Inovativna ulja za sve tipove motora

Ulje je neizostavna komponenta za optimalne performanse motora. Smanjenjem trenja između njegovih pokretnih dijelova, ulje reducira habanje. Pored toga, osigurava čistoću motora i sprječava nastanak korozije. Stoga je pravi izbor ulja vrlo bitan za zaštitu i dug radni vijek vozila.

Quartz se svakodnevno bavi zahtjevima raznolike baze kupaca. Od timova motosporta i vrhunskih trkača do stručnjaka iz stvarnog života, poput proizvođača i mehaničara, Quartz ulje je razvijeno da zadovolji sve potrebe kupaca.

Zahvaljujući dugoj povijesti istraživanja i razvoja, Quartz motorna ulja premašuju čak i najzahtjevnije zahtjeve proizvođača automobila.

Quartz proizvode testiraju i odobravaju glavni proizvođači automobila (proizvođači originalne opreme – OEM).

Ova odobrenja proizvoda službeno su jamstvo koje dokazuje da su Quartz proizvodi 100% kompatibilni s opremom i tehnologijom ovih proizvođača.

Quartz motorna ulja ne samo da poboljšavaju čistoću motora, povećavaju zaštitu motora, već i poboljšavaju učinkovitost goriva1.

1 Kada se koriste namjenski proizvodi iz linije „Fuel Economy“.

Ulja za motore s unutrašnjim sagorijevanjem:

Suvremeni motori su konstruirani tako da, iako manje zapremine, postižu veću snagu. Kao rezultat toga, postoji veći rizik od pregrijavanja, visokog tlaka i prijevremene degradacije ulja. Zato je izbor kvalitetnog motornog ulja od ključnog značaja za smanjenje trenja između metalnih dijelova i sprečavanje preranog propadanja motora.

Quartz ulja s Age-Resistance tehnologijom omogućavaju do 74% manje habanja u usporedbi s industrijskim limitima.*** Njihova jedinstvena kombinacija hiperaktivnih molekula formira čvrst uljni film na svim dijelovima motora s kojima dolazi u kontakt. Motor je zaštićen od raznih utjecaja, od habanja do oksidacije ulja, čak i pri ekstremnim temperaturama. Dakle, sljedeći put kada se budete pitali koje motorno ulje koristiti, izaberite performanse i produženu zaštitu.

***Na osnovu ACEA testa OM646LA. Rezultat za Quartz 9000 5W-40 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Udruženja europskih proizvođača automobila (ACEA).

 

Smanjujući oksidaciju ulja, trenje i zadržavanje taloga, Quartz Age-Resistance tehnologija osigurava vrhunsku zaštitu motora. S linijama proizvoda Quartz Ineo i Quartz 9000, uštedite na troškovima održavanja i produžite trajanje vašeg motora.

Ulja za motore hibridnih vozila

Kada dođe vrijeme za izbor novog automobila, sve više vozača se odlučuje za vozila koja su čišća i prihvatljivija za životnu sredinu. Među različitim opcijama nalaze se i hibridni automobili.

Iako ova vozila imaju brojne prednosti i svojstva koja su ekološki prihvatljivija, također imaju karakteristike na koje treba obratiti posebnu pažnju, uz odgovarajuće proizvode za održavanje. Na primjer, hibridnim vozilima je i dalje potrebno efikasno podmazivanje koje mogu pružiti samo specijalno formulirana motorna ulja.

Zbog toga je kompanija TotalEnergies razvila linije proizvoda Quartz Ineo Xtra i Quartz 9000 Xtra, s Eco-Science tehnologijom koja smanjuje potrošnju goriva, produžava životni vijek i unaprjeđuje performanse motora.

Spomenuta ulja ne samo da uklanjaju nečistoće i pružaju zaštitu motorima, već i omogućavaju:
– do 4% uštede goriva, odnosno do 33% unaprijeđenu uštedu goriva u odnosu na industrijske standarde*
– do 15x veću stabilnost ulja u usporedbi s industrijskim limitima**

Quartz Ineo Xtra i Quartz 9000 Xtra ulja s Eco-Science tehnologijom omogućavaju optimalno održavanje motora za maksimalne performanse.

*Na osnovu ACEA testa M111 za ekonomiju goriva. Rezultat za Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20 u usporedbi s industrijski referentnim uljima, prema standardima Udruženja europskih proizvođača automobila (ACEA).

**Na osnovu API Sequence IIIH testa za zgušnjavanje ulja pri visokim temperaturama. Rezultat za Quartz Ineo Xtra V-Drive 0W-20 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Američkog instituta za naftu (API).

Kada je u pitanju održavanje vašeg hibridnog vozila, birajte Quartz Ineo Xtra i Quartz 9000 Xtra linije proizvoda kompanije TotalEnergies i osigurajte bolju zaštitu motoru, nenadmašnu stabilnost ulja, veću uštedu goriva, a time i smanjenu emisiju CO2.

Quartz
Future series

Quartz products with
API indication

Quartz X000 VS
Quartz X000 Energy

quartz totalenergies

Quartz
Future series

TotalEnergies QUARTZ brochure gamme

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice