Košarica

SUSTAV HLAĐENJA

Brtvila za rashladni sustav  |  Čistači hladnjaka  |  Termička zaštita  |  Rashladni sustav visoke tehnologije  |  Čišćenje interkulera

Tunap

TUNAP RASHLADNI SUSTAV: ČISTO. BEZ GREŠKE.

Korištenjem TUNAP-ove linije proizvoda za sustav hlađenja održavate funkcionalnost sustava, izbjegavate oštećenja motora pregrijavanjem te učinkovitim i ekonomičnim čišćenjem doprinosite zaštiti i očuvanju vrijednosti vozila.

Ova linija proizvoda testirana je i njena učinkovitost je dokazana na tisućama vozila tijekom mnogo godina.

PODRUČJA PRIMJENE

BRTVILA ZA RASHLADNI SUSTAV

Za povećanje pouzdanosti i zaštitu rashladnog sustava od oštećenja zbog curenja. Trajno brtvi pukotine i propuštanja. Sprječava isparavanje i gubitak rashladne tekućine.

ČISTAČI HLADNJAKA

Specijalni čistač modernih visokoučinkovitih sustava hlađenja i grijanja koji se ne pjeni i ne sadrži otrovne supstance. Otapa i veže uljne ostatke, eliminira mulj i ostatke korozije. Neutralizira naslage kamenca i sluzi.

TERMIČKA ZAŠTITA HLADNJAKA

Moderno, ekološki prihvatljivo sintetičko sredstvo za rashladni sustav u koncentriranom obliku. Za održavanje funkcionalnosti rashladnog sustava. Pretvara hrđu i kamenac u supstance topive u vodi. Kada se koristi u kombinaciji s TUNAP indikatorskom svjetiljkom, njegove fluorescentne komponente omogućuju brzo i precizno lociranje curenja u rashladnom području.

RASHLADNI SUSTAV VISOKE TEHNOLOGIJE

Nova, vrlo učinkovita i trajna zaštita u svim modernim rashladnim sustavima visokih performansi s aktivatorima protoka i niskom razinom tekućine za hlađenje. Sprječava mikroskopska propuštanja. Proizvod ostaje potpuno učinkovit do sljedeće promjene rashladnog sredstva.

ČISTAČ INTERKULERA

Visoko učinkovito sredstvo za čišćenje interkulera koje štiti aluminij od slane vode i korozije. Aktivne tvari pouzdano uklanjaju tragove i prljavštine od insekata ili sa gradilišta. Jamči optimalne performanse motora.

ČIŠĆENJE RASHLADNOG SUSTAVA – USPOREDBA

POSLIJE
PRIJE

Najprodavaniji proizvodi

TUNAP 1800 visokotlačni čistač za aplikaciju 141

TUNAP 1800 visokotlačni čistač za aplikaciju 141

SUSTAV HLAĐENJA

Neka vaš motor radi glatko uz našu široku ponudu.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners