Košarica

O nama

Dobrodošli na stranice Jasmin maziva

Jasmin maziva

Naše putovanje počinje 1990-ih.

Povijest Jasmin maziva počinje se pisati 90-ih godina 20.stoljeća kao distributera svjetski poznate naftne kompanije Elf/TotalEnergies.

Tijekom gotovo tri desetljeća svog rada fokus poslovanja Jasmin maziva je kupcu osigurati proizvode najviše kvalitete uz najbolju tehničku podršku pri primjeni.

Karijere

Kako bi bili u korak s najnovijim dostignućima stalan razvoj nameće se kao neophodan. Svakodnevno sve veći zahtjevi tržišta nameću potrebu praćenja svjetskih trendova i plasman proizvoda najnovije tehnologije koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde. Na tom tragu, osluškujući potrebe tržišta nedavno smo proširili ponudu te uz već dobro poznati asortiman ulja i maziva uveli proizvode profesionalne kemije renomiranog njemačkog proizvođača TUNAP.

Danas Jasmin maziva d.o.o. raspolaže skladištem kapaciteta gotovo 700 paletnih mjesta. Distributivni centar nalazi se na lokaciji Industrijske zone Kukuljanovo, nedaleko Rijeke.

Centar udovoljava najnovijim EU standardima skladištenja i manipulacije, a posebno smo ponosni na širok asortiman proizvoda, s više stotina stalno dostupnih artikala podijeljenih u 2 glavne skupine

  • Ulja i maziva TotalEnergies i ELF – u asortimanu ulja i maziva svaki kupac može pronaći sve što mu je potrebno za podmazivanje iz široke palete proizvoda TotalEnergies i Elf čiji smo distributer za Hrvatsku
  • TUNAP profesionalna kemija – proizvodi vodećeg njemačkog proizvođača TUNAP – kemija koja pokreće; namijenjena za one koji trebaju nešto više od samog podmazivanja, a bave se održavanjem i servisiranjem

S tim u vezi Jasmin maziva stavlja poseban naglasak na:

  • Plasman proizvoda vrhunske kvalitete: svaki proizvod u našem asortimanu pomno je odabran, vodeći računa da se uvijek radi o proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete koja je provjerena u nezavisnim laboratorijima i potvrđena od strane renomiranih certifikacijskih kuća.
  • Odgovornost za očuvanje okoliša: u okviru održivog poslovanja naglasak je na očuvanju okoliša, bilo kroz sustav zbrinjavanja otpada ili kroz plasman proizvoda koji utječu na smanjenje zagađenja te brige o zaštiti zdravlja korisnika.
  • Profesionalan i posvećen tim: velika pažnja posvećena je edukaciji naših zaposlenika kako bi kupcu pružili cjelovitu uslugu i zaokružili proces kupovine počev od odabira i preporuke proizvoda, preko tehničke podrške do usluge analize

Poslovna filozofija Jasmin maziva je ostvariti održivi poslovni rast uz istovremeno stvaranje dodatne vrijednosti za naše poslovne partnere i to ponudom širokog izbora proizvoda, efikasnom i pouzdanom distribucijom te biti maksimalno posvećeni svakom od naših kupaca bez obzira na njihovu veličinu.

Kontakt detalji

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners