Košarica

TUNAP

Proizvođač posvećen inovacijama i razvoju kemijskih proizvoda. Koristeći najsuvremenije metode istraživanja, razvoja i testiranja TUNAP spaja održiva, učinkovita i ekološki prihvatljiva rješenja u visoko kvalitetne proizvode za održavanje i njegu svih vrsta vozila.

Strast za uspjehom

TUNAP Automotiv nudi svojim korisnicima izvanrednu kvalitetu proizvoda za upotrebu u automobilskoj industriji. TUNAP slijedi jedan cilj: želimo učiniti standarde rada u mehaničarskim radionicama što boljima s inovativnim proizvodima i stalnim razvojem.

TUNAP je međunarodni razvojni partner automobilske industrije.

Prisutan na tržištu auto industrije već više od 70 godina, TUNAP nudi proizvode premium brend kvalitete koji omogućavaju rješavanje problema bez demontaže. Dokaz tome je preporuka od strane većine proizvođača vozila koji nude TUNAP kao servisno rješenje kroz službenu servisnu informaciju te suradnja s raznim partnerima u zemlji i u inozemstvu.

TUNAP asortiman uključuje proizvode koji nisu štetni za ljude a koriste se za kemijsko održavanje, popravak i rješavanje problema u svim sustavima/dijelovima motornih vozila, od motora i kočnica preko, karoserije do održavanja i njege klimatizacijskih sustava i interijera.

Istražite našu ponudu:

Tehnološki partner proizvođača vozila

Biramo najbolje kako biste bili sigurni u kvalitetu. Ne pristajemo na kompromis kada su u pitanju kvaliteta i sugurnost.

Blog

Biramo najbolje kako biste bili sigurni u kvalitetu. Ne pristajemo na kompromis kada su u pitanju kvaliteta i sugurnost.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice