Košarica

Yachts & Nautic

Vrhunska maziva namijenjena ribarskim, putničkim, transportnim brodovima, gliserima i brodovima za razonodu.

Caprano i Neptuna su linije proizvoda posebno namijenjene ribarskim, putničkim, transportnim brodovima, gliserima i brodovima za razonodu. Ovi TotalEnergies proizvodi strogo su testirani i odobreni od strane glavnih proizvođača (proizvođači originalne opreme – OEM). Ova odobrenja proizvoda službeno su jamstvo koje dokazuje da su proizvodi TotalEnergies 100% kompatibilni s opremom i tehnologijom ovih proizvođača.

Vrhunski proizvodi i rješenja po mjeri za povećanje vaše operativne učinkovitosti

TotalEnergies ulja povećavaju vrijeme rada i smanjuju troškove održavanja zahvaljujući asortimanu motornih ulja Caprano & Neptuna, dizajniranom na temelju godina istraživanja, testiranom u stvarnim uvjetima i odobrenom od strane OEM-a.

TotalEnergies razvija ulja i maziva po mjeri u svojim najsuvremenijim centrima za istraživanje i razvoj u Francuskoj i Indiji. Proizvodi se razvijaju u bliskoj suradnji s proizvođačima kako bi zadovoljili njihove sofisticirane i najzahtjevnije tehničke zahtjeve.

OTKRIJTE NAŠE PROIZVODE

NEPTUNA

Neptuna linija proizvoda pokriva potrebe razonode i glisera nizom vrhunskih maziva koja vam omogućuju da oslobodite svu snagu motora.

CAPRANO

Caprano je linija motornih ulja visoke tehnologije koji idealno odgovara ribolovnim i pomorskim aktivnostima nudeći namjenski asortiman proizvoda.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice