Košarica

HUMAN TECHNOLOGY® LINIJA ODRŽAVANJA

Human Technology® asortiman proizvoda za održavanje za svakodnevnu upotrebu ne samo da pruža maksimalnu učinkovitost i funkcionalnost, već posvećuje posebnu pažnju na zdravlje korisnika. Uključuje sve proizvode za održavanje i njegu koji se svakodnevno koriste u mehaničarskim radionicama a Human Technology® viseća polica proizvoda osigurava brz i jednostavan pristup svim proizvodima koji su vam potrebni.

Izvanredna kvaliteta
Brzo, čisto i jednostavno za korištenje
Kratko vrijeme isparavanja
Tunap

SPREJEVI KOJI ŠTITE VAŠE ZDRAVLJE

Sprejevi su među najčešće korištenim proizvodima u mehaničarskim radionicama. To su ulja, masti ili proizvodi koji otpuštaju zaglavljene dijelove vozila.

Obraćate li pažnju na piktograme opasnosti kada kupujete deterdžent u supermarketu? Vaš mehaničar je obratio pažnju kada je izabrao Human Technology® liniju proizvoda koja najbolje štiti vaše zdravlje.

ZAŠTO JE VAŽNO PODMAZIVATI SIGURNOSNI POJAS?

Uz normalnu upotrebu automobila i kamiona, sigurnosni pojasevi, sjedala i drugi „pasivni“ sigurnosni sustavi se istroše i oštete bez obzira na proizvođača vozila.

VISOKOUČINKOVITI SPREJEVI KOJI ŠTITE VAŠE ZDRAVLJE!

Kako bi se osigurao ispravan rad vozila, važno je održavati „pasivne“ sigurnosne sustave učinkovitima kao što su npr.: sigurnosni pojasevi i klizni dijelovi sjedala. Ovi sustavi nas štite tijekom nesreća a osim toga, povećavaju i udobnost vozila.

Koliko puta vas je tijekom vožnje smetalo neugodno škripanje ili buka? To se dešava zbog sintetičkih materijala i plastičnih dijelova koji su izgubili elastičnost i potrebno ih je ponovno podmazati.

To su klasični tretmani koji se obavljaju tijekom usluge servisa u mehaničarskoj radionici. Ali kakvim proizvodima se ti tretmani obavljaju? Postoji rizik da se štetni ili iritantni proizvod rasprši po kabini na mjestu gdje putnik ili vozač dođu s njime u kontakt.

POSLIJE
PRIJE

KOJE SU PREDNOSTI KORIŠTENJA HUMAN TECHNOLOGY® PROIZVODA?

Siguran i zdrav putnički prostor za sve u vozilu

Proizvodi bez simbola opasnih za okoliš, pružaju maksimalnu zaštitu našeg planeta

Održavanje vrijednosti vozila tijekom vremena

Održavanje performansi sustava „pasivne“ sigurnosti

Kako vratiti originalnu razinu podmazanosti kao kod novog vozila?

Zahvaljujući visokoučinkovitoj Human Technology® linij proizvoda moguće je postići originalnu razinu podmazanosti kao kod novog vozila pritom poštujući zdravlje.

DIJAGNOSTIKA

Tijekom servisa bitno je provjeriti razinu podmazanosti i vratiti sigurnost i funkciju „pasivnim“ sigurnosnim sustavima.

TEHNOLOGIJA

Kako biste osigurali savršeno održavanje, važno je koristiti proizvod sa specifičnom namjenom (ne višenamjenski) za sigurnosne pojaseve, klizne dijelove sjedala, cilindre brava, vodilice prozora i brtve.

SIGURNOST I ZDRAVLJE

Kada se sprejevi koriste u putničkom prostoru, važno je da mehaničar provjeri piktograme opasnosti prikazane na bočici i izabere najbolje rješenje.

CERTIFICIRANI PROIZVODI:

TUNAP tehnologija ima formulaciju bez n-heksana štetnog za živčani sustav. N-heksan je bezbojno i hlapljivo otapalo koje se često nalazi u deterdžentima, a može dovesti do nepovratnog oštećenja središnjeg živčanog sustava. Prečest kontakt s proizvodima koji ga sadrže može rezultirati simptomima poput glavobolje, utrnulosti, vrtoglavice ili paralize mišića.

NSF Certifikat koji potvrđuje da je formulacija i označavanje u skladu s regulativom u proizvodnji hrane.

ODGOVORNOST ZA LJUDE I OKOLIŠ

Konvencionalna sredstva za njegu i maziva često sadrže tvari štetne za okoliš i zdravlje, te mirise i bojila koji izazivaju alergije. To može dovesti do reakcija i astme u kontaktu s kožom ili dišnim putevima. Human Technology® ne sadrži mirise niti bojila koji izazivaju alergije.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kontakt s kožom ili udisanje više nije štetno. Neovisni testovi to potvrđuju. Human Technology® doprinosi očuvanju zdravlja onih koji ove proizvode koriste u mehaničarskim radionicama i izloženi su im u svojim motornim vozilima. TUNAP dobrovoljno testira svoje proizvode kod NSF International, The Public Health and Safety Company™. NSF proizvodi obično se razvijaju za postrojenja i strojeve koji se koriste u preradi prehrambenih proizvoda. Isti visoki standardi dovoljno su dobri za proizvode s kojima ljudi mogu doći u izravan kontakt u motornim vozilima.

TUNAP Human Technology® proizvodi za servisiranje motornih vozila i njegu njihove unutrašnjosti ispunjavaju najviše zdravstvene standarde i istovremeno jamče najbolju kvalitetu u tehničkoj primjeni.

Sredstva za održavanje i čišćenje imaju velik utjecaj na zrak u unutrašnjosti, a samim time i na zdravlje putnika. Mnoga takva standardna sredstva su ili neprovjerena ili izazivaju zdravstvene probleme.

Sastojci poput otapala i mirisa mogu izazvati alergije ili čak astmu ako dođu u dodir s kožom ili se udišu. Prema konzervativnom broju, postoji oko 20.000 tvari koje uzrokuju alergijske reakcije. Miris limuna koji se često koristi u sredstvima za čišćenje unutrašnjosti vozila posebno je sumnjiv zbog svojih nuspojava. Nadražuje kožu i dišne organe, u dodiru s kožom može izazvati alergije i izrazito je otrovan za vodene organizme.

Potencijalno, svi koji dolaze u kontakt s ovim proizvodima. Sve veći broj krajnjih potrošača i mehaničara pati od alergija, astme i kroničnih kožnih bolesti zbog kontakta sa takvim standardnim proizvodima. Mnogi su takvi proizvodi, stoga, rizični za alergičare, djecu i starije osobe, kao i za osoblje servisa koje ih svakodnevno koristi.

Tri osnovna: “mrtva riba i golo drvo” GHS09, koji identificira tvari koje mogu oštetiti okoliš; “uskličnik” GHS07 koji identificira nadražujuće tvari ili “silueta čovjeka” GHS08 koji skreću pozornost na opasnost od aspiracije, kancerogenost, reproduktivnu toksičnost.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice