Košarica

Fluidmatic

Otvara prostor čišćoj mobilnosti

EV Fluid

Električna zaštita za bolje performanse

Današnji ekološki izazovi očito su pokrenuli energetsku tranziciju, a proizašli propisi tjeraju automobilsku industriju na stalne inovacije, dok istovremeno odgovara na očekivanja korisnika u pogledu kvalitete i performansi. Uz sve veću zabrinutost zbog emisija iz ispušnih cijevi koje potiču strože standarde za ugljični dioksid i zagađivače, potražnja za hibridnim i električnim vozilima brzo raste. U 2020. bilo je više od tri milijuna prodanih električnih vozila (EV), što je poraslo za 43% na godišnjoj razini. Prema različitim scenarijima, očekuje se da će prodaja električnih vozila činiti 90% tržišta lakih teretnih vozila do 2040., a neki proizvođači automobila najavljuju da će prestati proizvoditi modele motora s unutarnjim izgaranjem (ICE) u narednim desetljećima.

Kao partner od povjerenja proizvođačima automobila, TotalEnergies Lubrifiants ima za cilj postati odgovorna energetska tvrtka koja će isporučivati ​​tehnička rješenja usmjerena na ljude i održive performanse. Naš je cilj promovirati čišću mobilnost koja je bolja i za ljude i za okoliš.

Novi asortimani proizvoda kao odgovor na promjenjivu industriju i nove tehničke zahtjeve

U svjetlu dubokih promjena koje oblikuju automobilsku industriju, TotalEnergies Lubrifiants započeo je razvoj novih vrsta tekućina kako bi zadovoljio nove tehničke zahtjeve hibridnih i električnih vozila – zahvaljujući opsežnim naporima i predanosti u istraživanju i razvoju.

Povećana izolacija

Dielektrična svojstva za sprječavanje kratkih spojeva i nakupljanje statičkog naboja

Povećana Thermo kontrola

Toplinska svojstva za poboljšanje prijenosa topline i sposobnost hlađenja

Povećana kompatibilnost

Svojstva kompatibilnosti s bakrom i izolacijskim materijalima

A perfect fit for your every day life

Designed to be versatile

Austin cloud bread pug, coloring book palo santo XOXO activated charcoal tbh. Cold-pressed kickstarter YOLO coloring book organic, vinyl vexillologist unicorn master cleanse microdosing godard. Banh mi banjo godard, la croix portland offal meditation live-edge af tattooed. 

Kako može pomoći tvom zdravlju?

Saznaj više detalja o aircoWell proizvodima i benefitima koje mogu imati za tvoje zdravlje.

EV Fluid

Neka vaš motor radi glatko uz našu široku ponudu ulja, maziva, aditiva i sredstava za održavanje

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners