Košarica

Zaštita i njega ispušnog sustava – Adblue

TUNAP proširuje asortiman proizvoda novim specijalnim sredstvom za čišćenje u sustavima SCR katalizatora.

TUNAP, jedna od vodećih tvrtki za aerosole, maziva i sredstva za čišćenje za industrijsku i tehničku primjenu, proširuje svoj dokazani asortiman proizvoda za automobilsku industriju s novim 923 Čistačem kristala Adblue u spreju. Specijalni čistač eliminira kristalne naslage u sustavima za doziranje uree, injektorima i SCR katalizatorima, učinkovito obnavljajući performanse SCR sustava. Profesionalno čišćenje pomaže u izbjegavanju pogoršanja performansi, preranog trošenja komponenti i skupe zamjene dijelova te u usklađivanju s postojećim standardima emisije štetnih plinova vozila.

TUNAP-ova tehnologija čišćenja održava vrijednost sustava goriva i poboljšava performanse vožnje. Redovito čišćenje sprječava tešku kontaminaciju SCR sustava. Klijenti mehaničarskih radionica i salona automobila koji koriste ove proizvode ne samo da imaju koristi od nižih emisija i manje potrošnje goriva, već također štede troškove jer se izbjegavaju skupi popravci.

SCR injektor kontaminiran kristalnim naslagama

Novi 923 Čistač kristala Adblue u spreju dostupan je sa ili bez sonde. Sonda olakšava dosezanje teško dostupnih dijelova u SCR sustavu. Za nanošenje, dijelovi koji se čiste prvo se po potrebi demontiraju i potpuno i obilno poprskaju sredstvom za čišćenje. Nakon nekoliko minuta izlaganja, dijelovi su očišćeni, mogu se osušiti komprimiranim zrakom i ponovno montirati.

SCR injektor nakon čišćenja s 923 Čistačem kristala Adblue u spreju

TUNAP također preporučuje redovitu upotrebu 987 Aktivnog dodatka za Adblue, koji se dodaje zajedno s otopinom uree svaki put kada se puni spremnik uree. 987 Aktivni dodatak za Adblue sprječava stvaranje kristalizacije. Aditiv je potrebno redovito dodavati, posebice ako se voze uglavnom kratke udaljenosti i stoga se ne postižu potrebne visoke temperature u ispušnom sustavu. Redovitom uporabom sprječavaju se kvarovi motora i učinkovito smanjuju gubici snage zbog začepljenja SCR katalizatora.

Više informacija o novom 923 Čistaču kristala Adblue u spreju možete pronaći ovdje.

Cjelokupni TUNAP asortiman pronađite na našem webshopu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice