Košarica

SET ZA DETEKCIJU PROPUŠTANJA

TUNAP-ov Set za detekciju propuštanja: Kofer “sve u jednom” s raznim proizvodima za otkrivanje propuštanja unutar i oko automobila.

Svatko tko je ikada otkrio lokvu koja svjetluca u svim duginim bojama na podu garaže, na cesti ili vlažno mjesto u prostoru za noge svojeg vozila, poznaje neugodan osjećaj nadolazeće štete. Lokva može nastati od ulja za motor ili mjenjač, ​​ali može i od hidrauličke tekućine, rashladne tekućine ili pak tekućine za kočnice.

Ako iz automobila propušta tekućina, obično je nemoguće reći odakle dolazi i koliko će koštati popravak bez temeljite provjere.

Otkrivanje propuštanja prije popravka stoga može biti dugotrajno. Kako bi ovo pojednostavio, TUNAP je sada razvio višenamjensko oružje: novi Set za detekciju propuštanja, “sve-u-jednom” kofer s raznim proizvodima i alatima, pomoću kojih se propuštanja u i oko automobila mogu lako i brzo pronaći.

Koji se proizvodi nalaze u Setu za detekciju propuštanja i gdje se koriste u automobilu?

S setom se propuštanje može otkriti u gotovo svim dijelovima vozila: u sustavima hlađenja, klimatizacije i ulja, na karoseriji i na svim cijevima i crijevima pod tlakom. Sastoji se od sljedećih proizvoda:

381 Detektor propuštanja na karoseriji identificira propuštanja i šprica se na područje na koje se sumnja da prodire voda.

381 Detektor propuštanja na karoseriji

154 Detektor propuštanja ulja ili goriva je 2u1 detektor propuštanja ulja ili goriva. Jasan i učinkovit pokazatelj istjecanja u sustavima ulja ili goriva pomoću čestica UV pigmenta.

154 Detektor propuštanja ulja ili goriva

582 5u1 dodatak rashladnog kompresora brzo otkriva propuštanje u sustavu klimatizacije zahvaljujući posebnom UV pigmentu.

582 5u1 dodatak rashladnog kompresora

118 Detektor propuštanja tlačenog zraka je biorazgradiv indikator propuštanja sustava kompromiranog zraka. Služi za pronalazak propuštanja kod cijevi zraka, zračnih kočnica, kompresora zraka, klime, aparata za varenje. Propuštanje se jasno indicira stvaranjem mjehurića.

118 Detektor propuštanja tlačenog zraka

I na kraju, 144 Sintetički aditiv za rashladni sustav održava funkcionalnost rashladnog sustava. Pretvara hrđu i talog u materijal otopiv u vodi. Dopunjuje potrošene aditive u rashladnoj tekućini, a sadrži i indikator propuštanja.

144 Sintetički aditiv za rashladni sustav

Uz Set za otkrivanje propuštanja na poklon dobivate UV lampu: sva sumnjiva područja su osvijetljena i propuštanja su vidljiva zahvaljujući fluorescentnoj boji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners