164 Aktivni dodatak LPG gorivu 100 ml
29.96*U cijenu ukljucen PDV299.63€(2257.56Kn)/lit Dodaj u košaricu

164 Aktivni dodatak LPG gorivu 100 ml

29.96

*U cijenu ukljucen PDV
299.63€(2257.56Kn)/lit

Specijalno razvijen koncentrirani aktivni sastojak za LPG (tekuće plinsko gorivo). Smanjuje trošenje ventila i osigurava duži vijek motora. Optimalna dugotrajna zaštita postiže se jedino u kombinaciji sa “163”.

Svojstva:
- Minimizira habanje ventila
- Sprječava oksidaciju plina
- Štiti cijeli plinski sistem od korozije

Područje primjene:
- Nakon ugradnje sustava LPG
- Kod svakog održavanja
- Kod popravaka sustava

Upute
Uklonite gumeni čepić sa dna bočice i navrnite adapter za zračni spoj. Navrnite LPG adapter na rezervoar plina vozila a nakon toga na njega navrnite bočicu 164. Stavite priključak za pumpanje guma na adapter za zračni spoj sa stražnje strane kantice i upumpajte proizvod sa maksimalno 10 bara. Nakon što se bočica isprazni odvrnite adapter i bočicu sa rezervoara plina. Voditi računa da je rezervoar plina na vozilu na minimumu ili maksimalno na 50% veličine spremnika. Prije upotrebe pročitajte servisnu informaciju 164.

Doziranje
U jednoj bočici se nalazi dovoljna količina aditiva jedan spremnik plina, a za učinkovitost obavezno je koristiti ga u kombinaciji sa proizvodom 163 (Aktivni dodatak benzinskom gorivu LPG motora) koji dodajemo u spremnik benzinskog goriva. Preporuka je oba aditiva staviti u spremnike svakih 10.000 km. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za učinkovitost proizvoda ukoliko se proizvod 164 koristi bez proizvoda 163.

PAŽNJA!
Sredstvo ne može vratiti već oštećene ventile i ležišta ventila u prvobitno stanje. Korištenjem proizvoda sprječavate daljnje habanje oštećenog sustava ili štitite neoštećeni sustav od potencijalnih oštećenja.

1 karton = 24 kom proizvoda

Na zalihi

Specifikacije

Tehnička nota

Sigurnosno tehnički list

Dodatne informacije

Težina 0.13 kg