Košarica

1924. – 2024. : TotalEnergies 100. godina pionirskog duha!

Danas, 100.000 zaposlenika TotalEnergiesa u 120 zemalja diljem svijeta sa zadovoljstvom i ponosom slave 100. obljetnicu stvaranja tvrtke. 100-godišnja povijest TotalEnergiesa priča priču o svijetu i energiji, od 1920-ih do danas.

Hrabra i vizionarska odluka

Hrabar i vizionarski potez obilježio je 28. ožujka 1924. godine osnivanje Compagnie Française des Pétroles u Francuskoj, zemlji bez izvora nafte. Ovaj pothvat označio je početak stoljetne sage koja je bila ključna za osiguranje energetske opskrbe u Francuskoj. Unatoč nedostatku lokalnih resursa, tvrtka je hrabro putovala diljem svijeta, prilagođavala se i rasla tijekom godina, suočavajući se s brojnim tehnološkim i geopolitičkim izazovima.

Pioniri 100 godina

Za razliku od nekih konkurenata tog vremena, Total nije imao pristup lokalnim resursima nafte. Stoga je tvrtka gradila svoju konkurentsku prednost putem međunarodnog širenja i tehnološke izvrsnosti. Taj pionirski duh oblikovao je njihov put tijekom stoljeća. Kroz kontinuirano pomicanje granica, kako tehničkih tako i geografskih, prilagođavali su se promjenjivim potrebama i očekivanjima tržišta. U pratnji izvanrednog napretka i razvoja društva tijekom 20. stoljeća, tvrtka je postala sinonim za stručnost i pouzdanost u energetskom sektoru.

Dodatnu stručnost i iskustvo stekli su udruživanjem s drugim tvrtkama poput Petrofina i Elf-Aquitaine, a nedavno su nastavili taj trend spajanjem s tvrtkama poput Maersk Oil, Saft i Direct Energie. Ta kontinuirana težnja za napretkom i suradnja s partnerima osigurali su im stabilnu poziciju kao ključnog igrača u globalnom energetskom pejzažu.

Postati multienergetska tvrtka

Dok je nafta bila energija 20. stoljeća, prirodni plin i dekarbonizirana energija ključni su za energetski sustav sutrašnjice. Prirodni plin postaje neophodan za energetsku tranziciju, pružajući podršku porastu povremenih obnovljivih izvora energije i zamjenjujući ugljen, koji emitira dvostruko više CO2 tijekom proizvodnje električne energije. TotalEnergies se ističe kao treći najveći svjetski igrač u sektoru ukapljenog prirodnog plina (LNG). Što se tiče električne energije, TotalEnergies je jedan od najdinamičnijih razvijača solarne i vjetroelektrane na globalnoj razini. Električna energija je ključna u dekarbonizaciji, jasno ukazujući da će 21. stoljeće biti obilježeno električnom energijom.

Pokretanje energetske tranzicije

Od 2020. godine, TotalEnergies odlučno provodi tranzicijsku strategiju temeljenu na dva ključna stupa: ugljikovodici (uključujući LNG) i električna energija. Tvrtka ima ambiciju uspješno ostvariti ovu tranziciju i podržati svoje kupce u njihovim naporima. Njihov izazov je opskrbiti svijet pristupačnom energijom potrebnom za razvoj, dok istovremeno smanjuju emisije stakleničkih plinova. Oslanjajući se na pionirski duh koji ih vodi, TotalEnergies će se nastaviti prilagođavati kako bi ostao ključni sudionik u priči o energiji u sljedećih 100 godina!

Jasmin maziva je ponosan dio TotalEnergies korporacije već 30 godina

Jasmin maziva nekad
Jasmin maziva nekad

Jasmin maziva svoju povijest uz Totalenergies piše već 30 godina. Tri desetljeća partnerstva obilježeno je velikim međusobnim povjerenjem i zajedništvom kojim se ponosimo.

Jasmin maziva je u okvirima hrvatskog tržišta postao prepoznatljiv i neizostavan partner u raznim sektorima. Počev od automobilske industrije, preko  industrije teških strojeva pa sve do pomorskog sektora.

Ono što se pokazalo ključno u postizanju dugoročno održivog poslovanja, uz vrhunsku kvalitetu proizvoda je i induvidualiziran pristup svakom klijentu. Naš stručni tim srce je naše kompanije i uvijek usmjeren na maksimalno zadovoljstvo svakog našeg klijenta. Ključ našeg uspjeha krije se u proizvodima TotalEnergies koji su rezultat pažljivog istraživanja i razvoja, usmjereni na pružanje optimalne zaštite i performansi te izuzetna posvećenost naših zaposlenika.

Dok slavimo trideseti rođendan unutar TotalEnergies obitelji nastavljamo gledati prema budućnosti s istim entuzijazmom i predanošću kao i prvog dana.

Jasmin maziva sad
Jasmin maziva danas
Jasmin Maziva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners