Košarica

Sveobuhvatni paket za brigu o gumama i kočnicama

TUNAP Professional linija proizvoda za gume i kočnice:

✔ 114 Zaštita diska i čeljusti kočnica

✔ 119 Pjena za obnovu pneumatika

✔ 120 Gel za montažu guma

Toplo vrijeme je konačno stiglo i s njim je počela sezona guma. Kome se nije dogodila sljedeća situacija: na lijep dan pun sunca krenete automobilom, a ubrzo nakon toga zateknete se usred obilne kišne tuče koja jednostavno ne prestaje. Kapljice vode udaraju u automobil i uskoro su felge opet pune prljavštine. Što sad?

119 Pjena za obnovu pneumatika također štiti gume od ponovnog prljanja.

Stoga je TUNAP razvio pjenu za gume koja čisti gume i daje im prekrasan sjaj samo jednim pokretom ruke. 119 Pjena za obnovu pneumatika vrlo je korisna prilikom svakog servisa kako bi se vratio sjaj gumama. Raspršite i pustite da djeluje. Osim što čisti, također štiti gume od ponovnog prljanja.

114 Zaštita diska i čeljusti kočnica: Efekt zaustavljanja hrđe štiti od stvaranja nove hrđe na kočionom sustavu.

Uz 119 Pjenu za obnovu pneumatika tu su još dva proizvoda iz Professional linije za kočnice i gume:

114 Zaštita diska i čeljusti kočnica i 120 Gel za montažu guma.

114 Zaštita diska i čeljusti kočnica ima dvostruki učinak. Kao jedini proizvođač na tržištu, TUNAP je razvio sprej koji čisti hrđu i učinkovito sprječava nastanak nove.

Također poboljšava vizualni izgled – čak i nakon nekoliko mjeseci. Zahvaljujući kratkom vremenu isparavanja i brzoj i jednostavnoj primjeni, postaje idealan pratitelj u servisima diljem svijeta.

Montaža guma: Jednostavno, brzo, ekonomično i čisto!

Treći proizvod u Professional liniji: 120 Gel za montažu guma. U usporedbi s konvencionalnim pastama za montažu, pojednostavljuje i skraćuje vrijeme montaže zbog povećanih svojstava podmazivanja, čak i pri visokim tlakovima.

Kao svestrani proizvod, 120 Gel za montažu guma pogodan je za upotrebu na svim vrstama guma: od Runflat do Ultra High Performance guma.

Kao još jedan član Professional linije, 120 Gel za montažu guma upotpunjuje TUNAP-ov automobilski portfelj i nudi servisima sveobuhvatan paket.

Sva tri proizvoda imaju dokazanu TUNAP kvalitetu i profesionalni dizajn. TUNAP Professional line rezultat je pet desetljeća istraživanja, razvoja i prakse u uskoj suradnji s kupcima i partnerima.

Svi proizvodi dostupni su na našem webshopu.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 40€

100% sigurna naplata

MasterCard / Visa / Diners

Skupljajte matice