Airco well® sustav za čišćenje klima

Aircowell® sustav za čišćenje klima koristi dvije komponente za zdravi zrak koji udišemo.

Svaki sustav za klimatizaciju automobila ima dvije slabe točke na kojima je posebno osjetljiv na prljavštinu i napade štetnih mikroorganizama - to su kućište peludnog filtera i isparivač. Stoga, Aircowell® sustav za čišćenje klima uređaja se sastoji od dvije posebno razvijene komponente koje vrlo učinkovito čiste ta područja.

Najvažniji čimbenici sustava Aircowell® su:

Nezavisno testirana učinkovitost od strane Njemačkog instituta za analizu okoliša i interijera - GUI, Gesselschaft Für Umwelt und Innenraumanalytik

kompatibilnost materijala u suradnji sa vodećim proizvođačima klimatizacijskih sustava

bez boja i mirisa koji izazivaju alergije

proces provođen i testiran kroz dugi niz godina na međunarodnoj razini

sigurno za okoliš i zdravlje

poboljšana, nježna formula sa najvišim higijenskim učinkom

Dodatne informacije o proizvodu preuzmite na sljedećim linkovima:

Hygienic Cleaner AC Systems

Hygienic Cleaner Pollen Filter Box

Aircowell® za čišćenje kućišta peludnog filtera

Zašto je to važno? Filter peludi, u sustavu klima uređaja vašeg automobila, osigurava da većina onečišćenja iz okoline ne dopre do isparivača ili unutrašnjosti automobila. Međutim, dio filtrata nakuplja se oko filtera i kada se filter mijenja dio čestica padne u kućište i dođe do onečišćenja. Stoga se ovo područje posebno mora očistiti svaki put kada se filter peludi mijenja.

Kako to funkcionira?Aircowell® posebni higijenski čistač za kućište peludnog filtera je aerosol za čišćenje sa posebnom sondom. Kada se stari filter zamjeni, kućište peludnog filtera i susjedni zračni kanali se, za temeljito čišćenje, posprejaju sa posebnim TUNAP učinkom.

Kakav je učinak? Intenzivan učinak čišćenja rezultira optimalnom odgodom ponovnog nakupljanja mikroorganizama (npr. plijesan i bakterije) u kućištu peludnog filtera i susjednim kanalima za duže vrijeme.

Aircowell® za čišćenje isparivača klima uređaja

Zašto je to tako važno? U kombinaciji sa vlagom i prljavštinom, uski prostori između rashladnih lamela isparivača pružaju idealno tlo za rast bakterija, plijesni i klica.

Kao rezultat, ovisno o vremenu, načinu vožnje i korištenju sustava za klimatizaciju na zdravlje vozača i putnika unutar vozila se može negativno utjecati u vrlo kratkom vremenu.

Kako ovo radi? Posebni higijenski čistač isparivača klima uređaja - Aircowell® se izravno raspršuje po isparivaču pomoću snažnog mlaza za raspršivanje sa posebnim aplikatorom i sondom. To osigurava brzo uklanjanje onečišćenja i taloga sa Tunap efektom prskanja.

Kakav je učinak? Zbog visokog tlaka raspršivanja, klice se jednostavno ispiru. Tekućina s brzim djelovanjem aktivno čisti cijeli sustav isparivača do najmanjih kuteva i uklanja biofilm koji čine mikroorganizmi. Neugodni mirisi su uklonjeni na izvoru.

Aircowell® je pobjednik testiranja

Aircowell® je najbolje rješenje za udisanje čistog i zdravog zraka u vašem automobilu. Ovo je potvrđeno opsežnim i temeljitim unutarnjim i neovisnim testovima. Na primjer, Tunap sustav je jedini sustav testiran od strane Njemačke udruge za alergije i astmu (DAAB) ocijenjen "dobrom ocjenom" (Allergie konkret magazine 10/12). Savez njemačkih inženjera (VDI) preporuča redovito čišćenje TUNAP sustavom najmanje svake dvije godine (VDI Guideline 6032)

Učinak Tunap efekta prskanja - izravno čišćenje i ispiranje visokim tlakom - uvijek garantira najbolje rezultate za najzdraviji zrak. To je zato što Aircowell® sustav za čišćenje klima uklanja klice, bakterije i plijesan na izvoru - na isparivaču i u kućištu peludnog filtera. Bakterije se ispiru pomoću visokotlačnog mlaza i sve komponente se temeljito čiste.

Za većinu Europljana zdravlje je najvažniji aspekt njihovog života i vjerojatno će postati još važnije u budućnosti.