BEP Much better fuel FAQ

BEP Much Better Fuel

BEP Much better fuel FAQ

Može li BEP – Much Better Fuel aditiv oštetiti moj motor?

Ne, ne može. BEP – Much Better Fuel je 100% prirodni regenerator za motore, koji ne ostavlja nakupine ni najmanjih mikročestice nečistoća u dijelovima motora. BEP – Much Better Fuel aditiv za gorivo čisti sustav za gorivo, taj proces ne šteti motoru niti protoku goriva. Proizvod je testiran od strane Nezavisnog Tribotechnical Laboratory (NTL), SGS, VÚRUP, Dekra i potpuno ispunjava državne standarde ČSN EN 590 i ČSN EN 228 i stoga ne može štetiti motoru.

Za koji tip motora mogu koristiti BEP – Much Better Fuel aditiv?

BEP – Much better fuel aditiv se može koristiti u svim benzinskim, dizelskim ili UNP motorima, ne samo za automobile, već i za tešku šumsku mehanizaciju, kamione, autobuse, male privatne ili komercijalne brodove i domaće ili profesionalne strojeve. Da bi dobili najbolje rezultate, važno je da se pridržavate uputa za doziranje. BEP – Much Better Fuel aditiv je ispitan kao BEP tehnologija (Balanced Eco proizvod) koja je provjerena i koristena dugi niz godina, ne samo u Češkoj, već i u inozemstvu pod imenom Boogie Energy Pill.

Zašto koristiti BEP – Much Better Fuel aditiv?

BEP – Much Better Fuel aditiv je toliko drugačiji od ostalih konkurentnih proizvoda te se ne bojimo reći da nećete naći ništa slično na svjetskom tržištu. Da bi se postigao isti učinak koji ima BEP – Much Better Fuel aditiv, morali bi pomiješati najmanje 5 proizvoda koji su trenutno dostupni na tržištu. Međutim, s obzirom na strogo zaštićenu BEP recepturu, čak i nakon miješanja konkurentnih proizvoda, ne bi bili u mogućnosti dobiti proizvod koji mi nudimo samo u jednoj tableti! Ne pristajemo na kompromise s našom kvalitetom.

Kome je BEP – Much Better Fuel aditiv namijenjen?

BEP – Much Better Fuel aditiv je dizajniran za one koji:

 • žele u potpunosti očistiti svoj motor, uključujući ispušni sustav i zadržati svoje vozilo u dobrom stanju
 • žele smanjiti emisiju ispušnih plinova i biti ekološki prihvatljivi i za one koji su u skladu s granicama emisija i to žele i zadržati
 • žele uštedjeti na gorivu i do 15%. S BEP – Much Better Fuel aditivom, troškovi tableta će biti isplaćeni višestruko. S istom količinom goriva ostvarit ćete veću kilometražu, za jedan tank do 50 kilometara ili više.
 • žele pronaći siguran način za povećanje performansi bez elektronskog ili mehaničkog zahvata na vozilu
 • vole svoj motor i žele najbolje za njega.

Koliko često trebam koristiti BEP – Much Better Fuel aditiv?

Tijekom svakog punjenja gorivom (prvo ubacite tabletu, a zatim napuniti gorivom). Troškovi tableta će dobiti povrat kroz uštedu na gorivu i troškovima održavanja te će vam dati maksimum pogodnosti a pritom je vrlo jednostavno za upotrebu. Sto više i češće BEP – Much Better Fuel aditiv koristite, ostvarujete veću korist:

 • smanjenje emisije ispušnih plinova i do 95%
 • smanjenje potrošnje goriva i do 15%
 • sredstvo za čišćenje motora i sustava za gorivo nakon samo 10 tableta
 • povećana učinkovitost i performanse motora bez elektronskog ili mehaničkog zahvata na vozilu

Kako dozirati BEP – Much Better Fuel aditiv?

1 tableta / X litara goriva:
Standard: 1/40 lit
Volim svoj motor: 1/30 lit
Racing: 1/20 lit

 1. izračunajte planiranu količinu goriva koju ćete napuniti u spremnik i prema tome odredite potrebnu količnu tableta
 2. ubacite potrebnu količinu tableta kroz otvor za punjenje spremnika goriva i nakon toga napunite spremnik gorivom

Obrnuti postupak nije moguć! Jedna tableta BEP – Much Better Fuel aditiva dovoljna je za 40 litara goriva. U prvih nekoliko tankova možete koristiti dvostruku količinu. To će ubrzati čišćenje vašeg motora i cijelog ispušnog sustava, međutim, neće doći do većeg povećanja performansi.

Kako djeluje?

BEP Much better fuel aditiv je potpuno jedinstven, visoko sofisticirani proizvod, aditiv za gorivo najnovije generacije. To je revolucionarni proizvod koji nema paralelu na svjetskom tržištu. Tableta, koju stavljamo u spremnik, se u potpunosti otapa u gorivu i od tamo se putem sustava ubrizgavanja doprema do motora. Ferocen - jedan od tri važna sastojka BEP aditiva - osigurava savršeno sagorijevanje goriva i korištenje u komorama za izgaranje. BEP Much better fuel aditiv je osmišljen kako bi se osiguralo učinkovitije sagorijevanje. Zahvaljujući BEP, nema nepotpunog sagorijevanja, jer sve gorivo izgara tijekom ciklusa ekspanzije u komorama za izgaranje, što rezultira povećanjem učinkovitosti i smanjenjem emisija ispušnih plinova. Osim toga, tu je i znatno smanjenje emisija dušikovog dioksida (NOx), a također ugljičnog monoksida, zajedno sa smanjenjem čestica prašine. Motor radi lakše i tiše i povećana je fleksibilnost. Sve to poboljšava ukupnu učinkovitost motora.

Da li BEP – Much Better Fuel aditiv smanjuje emisije?

Da naravno! Zahvaljujući potpunom sagorijevanju, manja je emisija neizgorenih čestica. Kontinuirano korištenje BEP – Much Better Fuel tableta u 10 tankova, dovest će do smanjenja emisije i do 95%. Možete primijetiti veliku količinu emisija pri pokretanju hladnog motora (do 10 puta više dok ne dođete do željene temperature motora). BEP – Much Better Fuel ističe se upravo u takvim situacijama.

Mi vjerujemo našem aditivu jer rezultati svih naših testova renomiranih organizacija kao što DEKRA, SGS, VÚRUP ili Nezavisni Tribotechnical laboratorija NTL govore sami za sebe. Garantiramo smanjenje CO, NOx, HC i lebdećih čestica za min. 30% nakon kontinuiranog korištenja u 10 tankova.

Preuzmimo odgovornost za svoje zdravlje i prirodu!

Da li BEP – Much Better Fuel aditiv poboljšava start motora u hladnim uvjetima?

Da, tako je. Pobrinite se, međutim, posebno kod dizela, da koristite samo vrhunsku kvalitetu goriva, koji je dizajniran za niže temperature. BEP – Much Better Fuel aditiv ne prilagođava gorivo za takve uvjete.

Da li BEP – Much Better Fuel aditiv pomaže i kod starijih vozila?

Da, pomaže. Stariji motori koriste se duže vremena, te stoga imaju više naslaga na injektorima, ventilima i drugim dijelovima. Da biste bili sigurni da vaš motor radi ispravno, te naslage moraju biti uklonjene. Uz redovitu uporabu, BEP - Much Better Fuel aditiv aktivno i postupno uklanja naslage. Ovaj proces se obično događa nakon najmanje 10 spremnika za gorivo. Tada ćete primijetiti da opet motor "radi" glatko kao prije, osjetljiviji i ima bolje performanse i veću učinkovitost.

Može li BEP – Much Better Fuel aditiv negativno utjecati na funkcionalnost filtra čestica i njihovu regeneraciju?

Apsolutno ne! Korištenje BEP - Much Better Fuel aditiva smanjuje količinu čestica koje nastaju tijekom izgaranja smjese goriva i stvara manje naslaga na filteru čestica.
Proces čišćenja je postupan i zato ne utječe negativno na filter za čestice ili na njegovu regeneraciju. S druge strane, to značajno pomaže u održavanju filtera za čestice i kod kraćih vožnji, kada filter nema vremena za regeneraciju. Naš aditiv čak se preporučuje u slučajevima kada je filtar čestica izuzetno začepljen te izrazito pomaže u čišćenju filtra i njegovu održavanju.

 1. Tijekom više od 20 godina korištenja BEP - Much Better Fuel aditiva diljem svijeta, nije bilo oštećenja motora.
 2. BEP ECO s.r.o. kao proizvođač je osiguran za ovaj slučaj. Ukoliko korisnik smatra da je šteta nastala zbog korištenja BEP - Much Better Fuel aditiva, Uniqa osiguranje osigurava nezavisnu instituciju da identificira uzrok štete. U slučaju štete uzrokovane korištenjem BEP - Much Better Fuel aditiva, vlasniku automobila će se nadoknaditi troškovi popravka i troškovi koji su bili potrebni da bi se utvrdio uzrok štete. Inače, takvi troškovi će biti plaćeni od strane vlasnika automobila.

Hoće li BEP - Much Better Fuel aditiv uzrokovati probleme kod starijih automobila nakon uklanjanja naslaga ugljika? Hoće li doći do propuštanja ulja?

BEP - Much Better Fuel aditiv radi u gorivu. Uklanjanje depozita ugljika, odvija se prvenstveno na ventilima i u komori za izgaranje. U kanalima distribucije ulja, utjecaj aditiva je samo sekundaran, kada smanjuje količinu čvrstih čestica, koje se dovode u ulje kod ispiranja cilindara.

Kako ćete znati da BEP - Much Better Fuel aditiv djeluje?

 1. Prvi uvjerljiv dokaz da tablete stvarno djeluju - jednostavno provjerite na način da izmjerite emisiju ispušnih plinova prije i nakon uporabe BEP Much better fuel.
 2. DALJNJI DOKAZ SU SAVRŠENO ČISTE SVIJEĆICE , prekrivene mekim narančastim zaštitnim slojem
 3. ČISTI INJEKTORI I ČISTI DOSJEDI VENTILA, bez nakupina i najmanjih mikročestica nečistoća
 4. SMANJENA POTROŠNJA GORIVA čak do 15%. Za točno mjerenje zatražite našu tablicu a uskoro preuzmite i aplikaciju za svoj pametni telefon. Podaci s putnog računala za ovu svrhu nisu relevantni.
 5. JASNO VIDLJIVA FLEKSIBILNOST MOTORA kroz lakši i tiši rad motora, koje osjetitie već nakon 3 punjenja spremnika. Što više BEP Much better fuel koristite to su izraženiji rezultati.

NAJVAŽNIJE

4 ZNAČAJKE

EKOLOGIJA

UZ GARANCIJU
Poštovani kupci, mi smo prvi na svijetu koji osiguravamo smanjenje emisije ispušnih plinova uz garanciju zahvaljujući aditivu BEP Much Better Fuel...

SAVRŠENO

ČIST MOTOR
Aditiv BEP Much better fuel potpuno sigurno čisti sustav ubrizgavanja goriva, unutrašnjost motora i cijev ispuha te produljuje funkcionalnost filtera čestica (DPF)...

POBOLJŠANE

PERFOMANSE
BEP Much better fuel je aditiv za gorivo najnovije generacije koji se u potpunosti otapa u gorivu i putem sustava ubrizgavanja doprema do motora. ...

ŠTEDI

GORIVO
BEP Much better fuel poboljšava karakteristike svih vrsta goriva. Uz tabletu BEP Much better fuel, gorivo bolje izgara te ga je potrebno manje za ostvarenje istih rezultata...
promotivni letak BEP A4
promotivni letak BEP