Tvrtka Jasmin maziva je distributer Total grupacije u RH.

ELF TOTAL the right choice in lubricants BEP Much better fuel - smanjenje emisije ispušnih plinova uz garanciju! SOLTRON® - tretman goriva enzimima

Distributer Total grupacije za Elf proizvode u RH

Distributer Total grupacije za Elf proizvode u RH

Poduzeće Jasmin maziva d.o.o. sa sjedištem u Rijeci je distributer Total grupacije za Elf proizvode u RH.

Elf ulja i maziva samo su jedan segment u širokoj paleti aktivnosti grupacije koja je nastala spajanjem Total-a, Fine i Elf -a djelujući danas pod zajedničkim korporativnim imenom Total. Total je naftna kompanija broj 1 u Europi koja svoje aktivnosti bilježi u više od 160 zemalja širom svijeta.

Ime Elf prvi puta se u Hrvatskoj pojavilo sada već davne 1991. Tada s ciljem zadovoljenja potreba Renault partnera, a kasnije i ostalog dijela autoindustrije. Međutim vrlo brzo uvidjeli smo potrebu tržišta i za ostalim proizvodima.

Danas Jasmin maziva d.o.o. raspolaže skladištem kapaciteta 670 paletnih mjesta (700.000 litara) i više od 400 stalno dostupnih artikala za sve potrebe podmazivanja: od motornih ulja za automobile, gospodarski program, avio i poljoprivredni segment, moto i nautički program, različite industrijske potrebe, rashladnih tekućina pa do auto kozmetike.

Stalan razvoj i sve veći zahtjevi tržišta nameću potrebu praćenja svjetskih trendova i plasman proizvoda najnovije tehnologije koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde. Kako bi bili u korak s najnovijim dostignućima stalan razvoj nameće se kao neophodan. To je posebno izraženo kroz usavršavanje naših zaposlenika te pružanja novih usluga našim korisnicima.

S tim u vezi Jasmin maziva stavljaju poseban naglasak na

 • Tehničko savjetovanje i podršku
 • ANAC sustav praćenja i dijagnostike voznog parka
 • Stalne akcije
Jasmin maziva

Odjel prodaje:

 • Grad Zagreb i okolica: 051/ 652-250
 • Slavonija i Dalmacija: 051/ 652-251
 • Istra, Primorsko goranska i Lika: 051/ 652-252
 

Individualizirani pristup našim kupcima i prepoznavanje njihovih potreba i želja osnova su izgradnje i održavanja profesionalnog odnosa temeljenog na obostranom povjerenju. Tome svakako doprinosi tim od 20 zaposlenih koji je svakodnevno na usluzi mreži naših kupaca kojih je više od 1400. Distribucija robe organizirana je putem vlastitog voznog parka kako bi se osigurala isporuka robe u što kraćem roku u bilo kojem dijelu Hrvatske.

Naime, poduzeće Jasmin maziva d.o.o. raspolaže sa 4 kombija i 1 dostavnim vozilom što omogućuje nesmetanu svakodnevnu dostavu na zadovoljstvo naših poslovnih partnera. Također, bitno je napomenuti da smo Vam spremni biti na usluzi svakog trenutka, u svakom kutku Hrvatske, putem naše mreže komercijalista na terenu koji su raspoređeni po komercijalnim zonama.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili ste zainteresirani za poslovnu suradnju, obratite se našem stručnom osoblju sa povjerenjem. Veselimo se Vašem pozivu!

U cilju poboljšanja kvalitete usluge i stalnim širenjem mreže kupaca javila se potreba za proširenjem kapaciteta, pa su se u ožujku 2009. Jasmin Maziva preselila u moderan centar u industrijskoj zoni Kukuljanovo. Novi centar udovoljava najnovijim EU standardima skladištenja i manipulacije.

Jasmin maziva ekološki osviještena tvrtka danas poseban naglasak stavlja na očuvanje okoliša. Zbrinjavanje otpadnog ulja i zauljene ambalaže samo je mali doprinos očuvanju kvalitete životnog prostora. Koliko je otpadno ulje opasan otpad govori podatak da jedna litra otpadnog ulja ispuštena u prirodu ili "u šahtu” može onečistiti 1.000.000 litara pitke vode što je dostatno za godišnju potrošnju 50 ljudi.

Sačuvajmo zajedno ljepotu naše prirode za buduće naraštaje.

Naziv i skraćeni naziv tvrtke: JASMIN MAZIVA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu uljima i mazivima, Jasmin Maziva d.o.o.
Sjedište: Kukuljanovo 415, 51227 Kukuljanovo
Upisana u sudski registar kod: Trgovački sud u Rijeci, Tt-98/980-6, MBS: 040128860
Temeljni kapital: 1.200.000,00 kn
Član uprave: Neven Smailagić, direktor
Žiro račun: ERSTE HR74 2402 006 110 043 335; HYPO HR72 2500 009 110 100 2114
OIB: 81942015552

 • Kontakti
 • Galerija slika
Jasmin maziva d.o.o. - Distributer Total grupacije za Elf proizvode u RH

Jasmin maziva d.o.o.Distributer Total grupacije za Elf proizvode u RH

 • Adresa: Kukuljanovo 415, 51227 Kukuljanovo
 • Tel: +385 (0)51 652 250
 • Fax: +385 (0)51 652 253
 • E-mail: elf@jasmin-maziva.hr

Pošalji upit

Jasmin maziva d.o.o. - logistika - Odjel logistike

Jasmin maziva d.o.o. - logistikaOdjel logistike

Pošalji upit

Marin Medić - Tehnički ured

Marin MedićTehnički ured

Pošalji upit

Neven Smailagić - Direktor

Neven SmailagićDirektor

Pošalji upit

Prodaja - Jasmin maziva - Prodaja

Prodaja - Jasmin mazivaProdaja

Pošalji upit

Sandra Smailagić - Financije

Sandra SmailagićFinancije

Pošalji upit