Poboljšana sigurnost, neprekidan proces

Poboljšana sigurnost, neprekidan proces

Proizvodi Total grupacije (TOTAL, ELF i FINA brand), proizvodna postrojenja i marketinške operacije imaju osiguranu kvalitetu po standardima ISO 9001:2000, omogućavajući nam zadovoljenje najnovijih specifikacija ACEA i API. Korisnici bi se trebali zadovoljiti činjenicom da su ulja u motorima pripremljena za duži interval izmjene, a proizvođači vozila specifikacijama ulja za extra produženi interval izmjene.

Sigurnost je od najvećeg značaja za Total grupaciju, koji su se dobrovoljno obvezali na sigurnost svojih postrojenja uporabom Međunarodnog sigurnosnog razvojnog sustava (International Safety Evaluation System (SIES)) ili njegovog sjevernoameričkog ekvivalenta (OSHA).

Kvaliteta

Total Lubrifiants dobili su certifikat ISO/TS 16949 (preporuke konstruktora) u prosincu 2003. U istom razdoblju Total Lubrifiants revizijom su obnovili ISO 9001 certifikat (verzija 2000).

Opskrbljujući originalnom opremom ulja i maziva PSA grupaciju (Peugeot & Citroën), Renault, Opel, Ford, General Motors, Toyota i Nissan, ovaj je certifikat nametnut postrojenjima: USM/Rouen (Francuska), Ertvelde (Belgija), Impérator (Baisieux, Francuska), Normandy Refinery (Francuska), Ferrybridge (Velika Britanija) i u podružnici u Brazilu.

Želja za kontinuiranim unaprijeđivanjem i zadovoljavanjem svih naših kupaca praćena je, početkom 2004, osnivanjem Managementa za neprekidan pristup napretku (the Management by Continuous Progress approach (MCP))

Sigurnost

Total Lubrifiants su se dobrovoljno obvezali na sigurnost svojih postrojenja korištenjem Međunarodnog sigurnosnog razvojnog sustava (International Safety Evaluation System (SIES)) ili njegovog sjevernoameričkog ekvivalenta (OSHA).

Revizije realizirane u 2004. godini u pet glavnih tvornica prepoznale su visoki nivo sigurnosti postignut na ovim položajima, prelazeći njihove ciljne nivoe:

Tvornica Ciljni Nivo Dostignut nivo
NORMANPLAST 6 8
ROUEN 5 6
ERTVELDE 5 6
PS-CAEN 2 5
BEVERWIJK 4 5

 

Prije kraja 2005. g. ostala četiri pogona (Impérator, Pétronaphte, Shoten, Renault Truck Oil) dovršila su razvoj ovog istog sigurnosnog management sustava. Pogoni u Argentini, Brazilu, Meksiku i Dubaiju također primjenjuju metodu SIES da bi postigli isto priznanje.

Total Lubrifiants su se također uključili u aplikaciju koja se odnosi na sigurnosne upute o rizicima, koji izričito zabranuje upotrebu mobilnih telefona u tijeku vožnje i limitaciju dnevne vožnje na maksimalnih 5 sati.


  • Kontakti
  • Vezani dokumenti
Jasmin maziva d.o.o. -

Jasmin maziva d.o.o.

  • Adresa: Kukuljanovo 415, 51227 Kukuljanovo
  • Tel: +385 (0)51 652 250 | +385 (0)51 652 251 | +385 (0)51 652 252
  • Fax: +385 (0)51 652 253
  • E-mail: info@jasmin-maziva.hr

Pošalji upit