Airco well 5180 Surface Disinfectant Cleaner 1L

Dezinfekcijsko sredstvo za sve perive predmete i površine. Visoko učinkovita formula dezinficira, čisti i štiti staklene, plastične i metalne površine.

Airco well 5180

Učinkovit protiv Corona SARS-CoV-2:

  • Potvrđeno kroz EUROVIR® higijenski laboratorij (ustanova odobrena i prepoznata kao ekspert za suradnju od Robert Koch instituta)

Svojstva:

  • Dokazano učinkovit protiv Corona SARS-CoV-2
  • Učinkovit protiv drugih razvijenih virusa (npr. Bovine virus diarrhea (BVDV goveđi virus) i Vaccinia virus (ospice, kozice itd.)
  • Dezinficira, čisti, štiti
  • Dobra kompatibilnost sa materijalima

Područje primjene

  • dezinfekcija i čišćenje velikih površina

Upute

Očistite vidljive nečistoće s površina koje želite dezinficirati. Ulijte željenu količinu dezinfekcijskog sredstva u odgovarajući uređaj ili koristite nastavak za raspršivanje.

Sredstvo se koristi kao koncentrat, nerazrijeđeno. Preporučena količina sredstva je 50 ml/m2.

Za upotrebu u unutrašnjosti vozila, preporučujemo brisanje vozila krpom natopljenom 5180. Za primjenu na većim površinama na eksterijeru vozila preporuča se korištenje boce sa raspršivačem.

Sredstvo raspršite ili nanesite čistom krpom na površinu koju želite dezinficirati i ostavite da djeluje cca 15 minuta.

Nakon toga ostatak sredstva prebrišite lagano s površine. Naknadno ispiranje nije potrebno.

Proizvod je učinkovit protiv razvijenih virusa (kao što je Corona virus) nakon 2 minute, a protiv bakterija nakon izlaganja od 5 minuta.

Na kojim materijalima se 5180 može koristiti?

Materijal Primjena
Staklo DA
Metal DA
Plastika uključujući PC DA
Akrilno staklo NE
Tkanina DA
Koža Nije preporučljivo
(Navigacijski) zasloni Nije testirano. Koristiti natopljenu krpu za dezinfekciju
(Meko) obloženi dijelovi Nije testirano. Koristiti natopljenu krpu za dezinfekciju.

KOŽA I TKANINA - Privremeni laboratorijski testovi nisu pokazali štetan učinak 5180 na tkaninu. Općenito, ne preporučuje se nanošenje na kožu ali ako je potrebna dezinfekcija, nakon tretmana očistiti kožu proizvodima za njegu kože. Treba izbjegavati trljanje, površinu bi se trebalo prebrisati. U slučaju dvojbe, proizvod testirajte na neprimjetnom mjestu.

NAVIGACIJSKI ZASLONI - Ne prskajte izravno na zaslon. Proizvod nanesite na krpu a potom obrišite zaslon. Pažnja, ako se 5180 prečesto koristi, plastična površina se može oštetiti.

UNUTRAŠNJI OBLOŽENI DIJELOVI - obloženi dijelovi u unutrašnjosti i na ručicama vrata Ne prskajte izravno. Proizvod nanesite na krpu a potom obrišite obložene dijelove primjerice ručice vrata, ručica mjenjača, prekidači i sl. pomoću natopljene krpe. U slučaju dvojbe, proizvod testirajte na neprimjetnom mjestu.

Mogu li koristiti 5180 kao sredstvo za dezinfekciju ruku?

5180 nije sredstvo za dezinfekciju ruku i ne može se koristiti kao takvo zbog biocidnih sastojaka.

Koliko dugo traje zaštitni sloj?

To ovisi o okolini. Zaštita stvorena nanošenjem 5180 neće ispariti s površine ali se eliminirati mehaničkim djelovanjem (brisanje) ili ispiranjem.

Napomena

Nije prikladan za upotrebu na koži. Pažljivo koristite biocide. Uvijek pročitajte deklaraciju i podatke o proizvodu prije uporabe. Proizvod odložite u otpad samo kada je potpuno prazan.

Informacije i podaci navedeni u ovom letku rezultat su pažljivih istraga i trebaju se smatrati kao preporuke za korištenje. Međutim, zbog svestranosti metoda primjene i rada te materijala koji se koriste u različitim primjenama, proizvođač ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualne štete koje mogu proizaći iz neadekvatne primjene.