Professional 164 Aktivni dodatak LPG gorivu

Aktivni agens koncentrat za ukapljeni naftni plin (LPG). Smanjuje habanje ventila (udare ventila), čime se produžuje radni vijek motora.

Professional 195

Svojstva:

  • Minimizira habanje ventila
  • Sprječava oksidaciju plina
  • Štiti cijeli plinski sistem od korozije

Područje primjene:

  • Nakon ugradnje sustava LPG
  • Kod svakog održavanja
  • Kod popravaka sustava

Upute

Uklonite gumeni čepić sa dna bočice i navrnite adapter za zračni spoj. Navrnite LPG adapter na rezervoar plina vozila a nakon toga na njega navrnite bočicu 164. Stavite priključak za pumpanje guma na adapter za zračni spoj sa stražnje strane kantice i upumpajte proizvod sa maksimalno 10 bara. Nakon što se bočica isprazni odvrnite adapter i bočicu sa rezervoara plina. Voditi računa da je rezervoar plina na vozilu na minimumu ili maksimalno na 50% veličine spremnika. Prije upotrebe pročitajte servisnu informaciju 164.

Doziranje

U jednoj bočici se nalazi dovoljna količina aditiva jedan spremnik plina, a za učinkovitost obavezno je koristiti ga u kombinaciji sa proizvodom 163 (Aktivni dodatak benzinskom gorivu LPG motora) koji dodajemo u spremnik benzinskog goriva. Preporuka je oba aditiva staviti u spremnike svakih 10.000 km. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za učinkovitost proizvoda ukoliko se proizvod 164 koristi bez proizvoda 163.

PAŽNJA!

Sredstvo ne može vratiti već oštećene ventile i ležišta ventila u prvobitno stanje. Korištenjem proizvoda sprječavate daljnje habanje oštećenog sustava ili štitite neoštećeni sustav od potencijalnih oštećenja.